Gina Pistol dezvăluie dacă se va întoarce la Asia Express: „Eu, ca femeie, am nevoie de asta”

Smiley şi Gina Pistol au devenit pentru prima dată părinţi în luna martie, după o aşteptare destul de îndelungată, amândoi dorinduţşi enorm de mult un copil.

04 dec. 2021, 14:48
Gina Pistol dezvăluie dacă se va întoarce la Asia Express: „Eu, ca femeie, am nevoie de asta”

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol în cele două emisiuni pe care le prezenta iubita lui Smiley: ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”, după ce iubita lui Smiley a născut.

În urmă cu câteva săptămâni, Gina Pistol s-a întors pe platourile de filmare. Vedeta a mărturisit că a avut o senzație ciudată în momentul în care și-a intrat, din nou, în rolul de prezentatoare TV a show-ului culinar ”Chefi la cuțite”.

„Sunt foarte fericită că m-am întors. Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi”, a declarat Gina Pistol, potrivit Cancan.

În cadrul podcast-ului lui Speak de pe YouTube, Gina Pistol a făcut dezvăluiri despre eventuala sa întoarcere la Asia Express şi când s-ar putea produce aceasta. Se pare că nici ea și nici Smiley nu își pot imagina cum ar fi să stea două luni departe de fetița lor.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu şi-a îngrijorat fanii de pe Instagram cu ultimele fotografii. Ce au remarcat urmăritorii juratei de la „Bravo, ai stil”

Gina Pistol nu a luat nicio decizie în acest sens. Așteaptă ca micuța Josephine să împlinească un an și să vadă cum vor evolua lucrurile până la începerea unui nou sezon ”Asia Express”.

”Vorbeam cu Andrei: «Eu, ca femeie, că am muncit toată viața și am fost activă, am nevoie de asta. Eu am nevoie de asta. Dar o să mor pe acolo de dorul vostru». Tu îți dai seama să lipsesc două luni din viața copilului? Să vedem, nu știu. Că nici nu pot s-o iau cu mine, că ai văzut și tu pe unde mergem, n-ai cum, chinui copilul. Ar putea sta cu colegii mei, dar nu mi-o lasă Andrei, ești nebun? N-aș putea să-i fac eu asta, că e greu să cari un copil acolo. Dar eu am nevoie de asta, se duce o luptă în mine”, a mărturisit vedeta.

Citeşte şi: Reproşul pe care Eva, fiica sa, i-l face lui Cătălin Măruţă. Realizatorul trebuie să fie atent la cum vorbeşte