Gina Pistol, panică în supermarket: „Mi se umflase o venă la gât”

Gina Pistol, panică în supermarket. Vedeta a trecut printr-o situaţie neplăcută, recent, când a mers la cumpărături. A povestit pe reţelele de socializare ce a păţit într-un centru comercial din Capitală. În timp ce se plimba prin magazin, cineva i-a luat coșul în care pusese deja mai multe produse.

17 dec. 2020, 19:26
Gina Pistol, panică în supermarket: „Mi se umflase o venă la gât”
Gina Pistol, panică în supermarket

Gina Pistol, panică în supermarket. Vedeta a fost extrem de supărată din cauza acestui moment, ba chiar a mărturisit că dacă ar fi găsit persoana care i-a luat coșul, „i-ar fi dat cu el în cap”.

Citeşte şi: CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2020. Gina Pistol a anunţat surpriza

Gina Pistol, panică în supermarket

Aveam coșul (iar când zic ‘coș’, mă refer la un cărucior din acela mare) cam pe jumătate plin și m-am oprit să casc ochii pe la lumânări. Când m-am întors să iau coșul, ia-l de une nu-i! Nu mai era.

M-am uitat împreur, am stat, m-am gândit pe unde aș fi putut să-l las… nimic! Cineva, un amețit sau o amețită, mi l-a luat. După ce că eu obosesc dacă merg 50 de metri și gâfâi… ia-o acum de la început – du-te ia alt coș, adu-ți aminte ce ai pus mai devreme în coș, mai ia produsele o data…

Cred că dacă îl prindeam pe cel care mi-a luat coșul, cred că îl băteam cu coșul în cap! Mi se umflase o venă la gât de nervi. În drum spre casa de marcat am văzut și coșul meu. Pusese cine mi l-a luat în el o vază roz și apoi l-a abandonat pe drum.”, a povestit Gina Pistol într-un Instastory.

Gina Pistol a împlinit 40 de ani

Gina Pistol, iubita lui Smiley, tocmai a împlonit 40 de ani şi este însărcinată în al treilea trimestru. Vedeta este mulţumită şi în plan profesional: prezintă unele dintre cele mai urmărite emisiuni de la TV, „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

Citeşte şi: Gina Pistol, imagini înduioșătore cu burtica de gravidă. Cum arată celebra prezentatoare TV

Gina Pistol a rămas casă de ziua ei, după trei ani de când filmează reality show-ul „Asia Express”. De data aceasta, viitoarea mămică filmează pentru „Chefi la cuție” și se bucură de compania lui Smiley, a familiei și prietenilor care i-au lipsit în ultimii ani. Colegii ei, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, dar și Speak, i-au urat deja „La mulți ani!”, dar marea surpriză i-a făcut-0 Smiley.

În această dimineață mă simt foarte răsfățată. Am avut un început de zi care m-a făcut să plâng. Am plâns toată dimineața pentru că astăzi fac 40 de ani, împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea.

M-am trezit pe o muzică superbă. În living aveam un cvartet de coarde care a cântat melodia din „Parfum de femeie”, superbul tangou din film, apoi un vals. Vă dați seama că abia eram trezită din somn, abia ieșită din baie și bineînțeles că am plâns”, a povestit Gina Pistol pentru Viva!.