Gina Pistol, în mijlocul unui scandal-monstru. Cine e femeia care o acuză că, de fapt, nu are un copil cu Smiley. „Minte, iar el susține minciuna pentru că este amenințat”

Gina Pistol și Smiley sunt foarte fericiți după ce au devenit părinți. Cu toate acestea, recent, iubita lui Smiely s-a confruntat cu o situație neplăcută din cauza unui internaut. Mai exact, o femeie i-ar fi reproșat Ginei că minte și că, de fapt, nu ar avea un copil cu celebrul cântăreț.

30 nov. 2022, 11:32
Gina Pistol, în mijlocul unui scandal-monstru. Cine e femeia care o acuză că, de fapt, nu are un copil cu Smiley. „Minte, iar el susține minciuna pentru că este amenințat”

Gina Pistol și Smiley sunt foarte fericiți după ce au devenit părinți. Gina Pistol a ținut să-i dea replica celei care a îndrăznit să o acuze că minte în legătură cu copilul său.

Ce mesaj i-a tramsmis internautului

Vedeta Antena 1 este recunoscută că are o relație foarte deschisă cu fanii. Recent, însă,  aceasta a primit din partea unui internaute un comentariu foarte răutăcios.

„Așa este copilul Ginei Pistol. Ea este în închisoare pentru că minte că are un copil cu Andrei Tiberiu Maria, Smiley. El susține minciuna pentru că este amenințat. Somnul rațiunii naște monștri.”, a fost comentariul care a amuzat-o pe Gina Pistol.

S-a amuzat, însă, ulterior i-a dat și replica, care a fost una pe măsură. Vedeta și-a apărat familia și a avut o reacție destul de acidă.

„Între timp… undeva într-o minte prăfuită și întunecată…”, a fost răspunsul scris de Ginei Pistol pe Instagram, făcând referire bineînțeles la persoana care a putu să spună așa ceva.

Citește și : Crina Matei, primele declarații după ce a înfiat o fetiță: „E o provocare minunată”

Cum a început povestea de dragoste dintre Smiley si Gina Pistol

Cei doi se cunoșteau de mult timp, însă niciunul dintre ei nu se gândea că de la o simplă prietenie se va ajunge la ceva atât de serios. La început, aceștia au hotărât să țină totul secret mult timp și nimeni nu a bănuit ce se întâmplă între ei.

Mulți s-au așteptat ca cele două vedete să-și unească rapid sufletele în fața lui Dumnezeu și să-și oficializeze relația, dar soarta a avut alte planuri pentru ei. Cei doi au devenit părinții unei superbe fetițe, Josephine Ana-Maria, care a venit pe lume în data de 9 Martie 2021. De atunci viața lor s-a schimbat complet în bine și sunt mai fericiți ca oricând. Medicii nu-i dădeau nicio șansă Ginei să devină mamă, însă iată că acest lucru s-a întâmplat.

Citește și: EXCLUSIV Culiță Sterp a ucis un om. Manelistul a fost implicat într-un alt accident