Gina şi Smiley se pregătesc pentru a deveni părinţi. Prezentatoarea TV, şefă de şantier în camera fetiţei

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți pentru prima dată la începutul anului 2021. Cei doi sunt în toiul pregătirilor, iar acum se ocupă de amenajarea camerei fetiței, conform Click!. 

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 07:58

Fotoreporterii Click! au suprins casa unde artistul și prezentatoare TV își vor crește copilul. Este vorba despre o vilă din Cernica, în valoare de 300.000 de euro.

Citește și: Cum arată Gina Pistol în cel de-al doilea trimestru de sarcină. Iubita lui Smiley a ieşit la cumpărături pentru casă (FOTO)

„Nu ne vom creşte copiii după nişte stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpuşile, iar băieţii cu maşinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc şi eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experinţa să pot scrie o piesă despre tot ce simt”, a spus Smiley.

Trei arhitecți și un inginer constructor au transformat casa din Cernica într-un cămin pentru primul copil al cuplului. După trei ani de relație, cei doi vor forma o familie, iar peste doar câteva luni vor deveni părinți.

Gina are pregătită deja lista de cumpărături cu articolele necesare bebelușilor, câteva dintre acestea fiind achiziționate. De asemenea, prezentatoare TV se ocupă de amenajarea casei, pentru care a făcut deja planul. O echipă de muncitori se ocupă de acest lucru, însă Gina este șefa de șantier și oferă indicații.

„Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, ne-a spus o sursă din apropierea vedetei de la postul Antena 1.