Gino Iorgulescu şi soţia sa, datori vânduţi la BANCĂ. Ce se întâmplă după ce au împrumutat o SUMĂ URIAŞĂ

Gino Iorgulescu și soția sa, Gabriela Iorgulescu, au împrumutat de la o bancă, în 2017 o sumă uriașă, în franci elvețieni. După ce cursul a scăzut în raport cu euro, cei doi dat banca în judecată pentru clauze abuzive.

29 oct. 2019, 14:15
Gino Iorgulescu şi soţia sa, datori vânduţi la BANCĂ. Ce se întâmplă după ce au împrumutat o SUMĂ URIAŞĂ

Gino Iorgulescu și soția sa, Gabriela Iorgulescu, au contractat de la bancă, în 2017, un credit de 817.785 de franci elveţieni. Cursul francului elvețian a scăzut în raport cu euro și zeci de mii de români au avut probleme din cauza ratelor care au crescut. Unii dintre ei au dat băncile în judecată, iar exemplul le-a fost urmat și de familia Iorgulescu.

Mario Iorgulescu, pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă. Procurorii italieni i-au dat vestea la clinica din Milano

În februarie 2015, Gabriela şi Gino orgulescu au dat banca în judecată pentru clauze abuzive. Judecătoria Sectorului 1 şi-a declinat competenţa în soluţionarea cauzei, iar dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul București. Pe 21 februarie 2019, judecătorii au decis să suspende procesul.

Informaţii ŞOCANTE! Ce au descoperit medicii în corpul lui MARIO IORGULESCU

Soții Iorgulescu au făcut apel, iar dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel București, care au decis să suspende cazul: „În temeiul art. 413 alin. 1 pct. 1 Cod procedură civilă, suspendă judecata recursul declarat de recurenţii-„reclamanţi IORGULESCU GABRIELA şi IORGULESCU GEORGE GINO împotriva deciziei civile nr. 1833A/2017 din 25 octombrie 2017 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VI-a civilă, până la soluţionarea cauzei nr. C-81/19 aflată pe rolul Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Definitivă”.