Mario Iorgulescu, pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă. Procurorii italieni i-au dat vestea la clinica din Milano

Mario Iorgulescu (24 de ani), internat la o clinică din Milano, a fost înştiinţat oficial de procurorii italieni că este anchetat pentru ucidere din culpă în România.

28 oct. 2019, 15:41
Mario Iorgulescu, pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă. Procurorii italieni i-au dat vestea la clinica din Milano

Mario Iorgulescu a provocat, pe 8 septembrie 2019, un accident rutier soldat cu moarta lui Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii.

Informaţii ŞOCANTE! Ce au descoperit medicii în corpul lui MARIO IORGULESCU

Procurorii italieni au acţionat la solicitarea colegilor lor de la Parchetul Capitalei, după ce aceștia din urmă au emis un ordin european de anchetă, în cadrul unor proceduri care le permite magistraților din Penisiulă să desfășoare pe teritoriul statului lor proceduri pentru a îi ajuta pe colegii din România.

Mario Iorgulescu nu mai are SCĂPARE! Fiul şefului LPF riscă ÎNCHISOAREA într-un ALT DOSAR, vechi de TREI ANI

Astfel, un procuror italian a mers la clinica unde este internat Mario Iorgulescu și, constatând că starea de sănătate îi permite acestuia, i-a comunicat oficial faptul că are calitatea de suspect în dosarul penal deschis la București, după accidentul provocat pe 8 septembrie 2019.

BOMBĂ în cazul MARIO IORGULESCU. „Era scos deja de la aparate din România! La Elias era violent cu asistentele, intrase în SEVRAJ!”

Mario Irogulescu este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub influența subtanțelor interzise. Decizia de a-l pune pe Mario Iorgulescu sub acuzare a fost luată în luna septembrie de procurorii de la Parchetul Capitalei.