Informaţii ŞOCANTE! Ce au descoperit medicii în corpul lui MARIO IORGULESCU

Mario Iorgulescu a provocat, pe 8 septembrie 2019, un accident rutier soldat cu moartea unui tânăr în vârstă de 24 de ani. Fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu, a fost tratat la Spitalul Elias, apoi a fost transferat la o clinică din Milano. Acum, ies la iveală detalii șocante dezvăluite de medicii care l-au tratat în România.

24 oct. 2019, 06:15

Mario Iorgulescu a ajuns în stare gravă la Spitalul Elias, iar medicii s-au lovit de o problemă la care nu se așteptau: fiul lui Gino Iorgulescu nu ar fi răspuns tratamentului cu morfină, lucru care se întâmplă foarte rar, ca urmare a faptului că se afla sub influența drogurilor, informație confirmată, ulterior, de Parchet, scrie SpyNews.

Mario Iorgulescu nu mai are SCĂPARE! Fiul şefului LPF riscă ÎNCHISOAREA într-un ALT DOSAR, vechi de TREI ANI

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat, la momentul respectiv, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, care a mai explicat că buletinul de analiză a evidenţiat faptul că acelaşi şofer a fost depistat pozitiv pentru cocaină la testul imunologic rapid.

BOMBĂ în cazul MARIO IORGULESCU. „Era scos deja de la aparate din România! La Elias era violent cu asistentele, intrase în SEVRAJ!”

Mario Iorgulescu a ieșit, în cele din urmă, din cimă, iar tatăl său l-a transferat într-o clinică din Milano.

PROPUNERE-ŞOC în cazul accidentului mortal provocat de MARIO IORGULESCU. Viaţa unui om, UN MILION DE EURO!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au preluat dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, decizia fiind luată având în vedere complexitatea cauzei. Dosarul este in rem, iar cercetările vizează infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.