REACŢIE SURPRIZĂ a LPF după nevalidarea lui GINO IORGULESCU

GINO IORGULESCU. LPF a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca a reluat procedurile pentru validarea lui GINO IORGULESCU in functia de presedinte. GINO IORGULESCU nu a fost validat, joi, de Curtea de Apel, ca şef al LPF.

10 apr. 2014, 12:37
REACŢIE SURPRIZĂ a LPF după nevalidarea lui GINO IORGULESCU

GINO IORGULESCU. In cursul zilei de joi, avocatii LPF se vor prezenta la tribunal pentru a reinitia procedurile necesare validarii lui GINO IORGULESCU.

BOMBĂ în fotbal, LPF fără şef. Gino Iorgulescu nu a fost validat ca preşedinte

Liga Profesionista de Fotbal da asigurari ca pana la finalizarea acestor demersuri GINO IORGULESCU isi va putea duce la bun sfarsit activitatea.

Iata comunicatul de presa al LPF:

Am luat act cu surprindere de solutia pronuntata, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul avand ca obiect inregistrarea organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal in Registrul Federatiilor de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Pentru a lamuri opinia publica, asupra efectelor acestei solutii, facem urmatoarele precizari:

Hotararile privind alegerea noilor organe de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal din 14 si 19 noiembrie 2013 continua sa produca efecte juridice depline, independent de inregistrarea organelor de conducere in Registrul Federatiilor. Cu alte cuvinte, in lipsa unei decizii privind anularea hotararii Adunarii Generale de Alegeri din 14 noiembrie 2013, dl. GINO IORGULESCU continua sa indeplineasca in mod legal functia de Presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, chiar daca acesta nu este inscris in Registrul Federatiilor.

Avocatii Ligii Profesioniste de Fotbal vor relua in cursul zilei de maine procedura de inregistrare a noilor organe de conducere in Registrul Federatiilor deoarece hotararea pronuntata de astazi a Curtii de Apel Bucuresti nu are autoritate de lucru judecat, fiind pronuntata in cadrul unei proceduri necontencioase.

Orice alte comentarii pe baza acestui subiect reprezinta incercari regretabile de manipulare a opiniei publice, lipsite de argumente, motiv pentru care ne delimitam categoric de acestea.

Curtea de Apel a admis apelul clubului Universitatea Craiova si nu l-a validat pe GINO IORGULESCU in functia de presedinte al LPF. Modificarile inscrise de Liga Profesionista de Fotbal privind organigrama nu au fost acceptate de Curtea de Apel, astfel ca GINO IORGULESCU nu este, cel putin momentan, presedintele LPF.