Glovo: Românii au sărbătorit calificarea naționalei de fotbal cu burgeri, shaorma și pizza

Românii au sărbatorit calificarea naționalei de fotbal cu burgeri, shaorma si pizza. Glovo a realizat un top al celor mai comandate preparate și produse de către microbiștii care au urmărit cu sufletul la gură partida de sâmbătă seară, când naționala României s-a calificat la campionatul european de fotbal.

20 nov. 2023, 15:59
Glovo: Românii au sărbătorit calificarea naționalei de fotbal cu burgeri, shaorma și pizza

Burgerii, shaorma și pizza s-au clasat în topul preferințelor microbiștilor care au urmărit sâmbătă meciul România – Israel. Numărul de pizza comandate sâmbătă seara a fost dublu față de comenzile înregistrate pe 15 octombrie, în timpul partidei dintre România – Andorra.

Citește și: Calificarea României la EURO 2024 aduce o sumă astronomică în conturile FRF! Câți bani vor încasa elevii lui Iordănescu

De asemenea, românii au sărbătorit calificarea cu chipsuri și pufuleți, acestea fiind cele mai comandate snacks-uri pe durata desfășurării meciului.

Minutele de aur din cele două reprize, respectiv momentele în care au fost plasate cele mai multe comenzi, s-au înregistrat chiar în primul minut al meciului, la ora 21:48, și ulterior la 22:43.

Conform datelor Glovo, în ceea ce privește produsele comandate din Glovo Express, de unde utilizatorii pot face cumpărături de proximitate, având acces la o gamă de peste 3000 de produse, cu livrare rapidă, apa, snacks-urile, berea și sucurile au fost produsele cel mai comandate. De asemenea, românii au sărbătorit calificarea cu chipsuri și pufuleți, acestea fiind cele mai comandate snacks-uri pe durata desfășurării meciului.