Gluma s-a transformat în coşmar. A căzut cu bicicleta şi s-a ales cu o erecţie permanentă

Timp de şapte săptămâni a stat un tânăr irlandez cu penisul în stare de erecţie permanentă, după un accident suferit la mountain bike.

14 ian. 2014, 10:59
Gluma s-a transformat în coşmar. A căzut cu bicicleta şi s-a ales cu o erecţie permanentă

Priapismul este o afecţiune medicală întâlnită destul de rar, ce constă într-o erecţie prelungită şi de obicei dureroasă, care persistă chiar dacă nu intervine stimularea sexuală. De o astfel de disfuncţie erectilă a ajuns să sufere un tânăr irlandez din Dublin, care a constatat problema după un accident brutal, suferit la mountain bike.

Citeşte şi Se întâmplă în SUA: A dat în judecată un spital din cauza unei erecţii dureroase

Întrucat sângele de la nivelul penisului nu mai era drenat adecvat starea de erecţie a penisului său a devenit permanentă. Timp de cinci săptămâni bărbatul în vârstă de 22 de ani s-a tratat singur, în speranţa că va reveni la normal, însă în cele din urmă durerile i-au împins paşii către spitalul Tallaght, din Dublin, unde medicii au luat foarte în serios cazul său.

Alte două săptămâni au trecut până când tratamentul a dat roade,iar cazul său a fost prezentat în Irish Medical Journal de medicul Ronan Browne, care a declarat că tratamentul pentru acest pacient a avut un mare rezultat pentru el.

Citeşte şi BIZAR. Un bărbat cu disfuncţie erectilă, vindecat de laptele şi sângele soţiei VIDEO