Glume proaste: Un băiat din Marea Britanie a fost la un pas de a fi decapitat de nişte necunoscuţi

 Euan Cusack, un elev de 12 ani din Marea Britanie, a căzut victimă unei glume proaste, iresponsabile, a unor necunoscuţi, aflându-se la un pas de a fi decapitat de aceştia cu o sfoară aproape invizibilă, în timp ce se plimba pe bicicletă, cu prietenii, pe un pod.  Din fericire, băiatul s-a ales numai cu răni şi arsuri, supravieţuind astfel incidentului de pe podul Treeharris, din South Wales.   

RomaniaTV.net
09 iul. 2012, 16:57
Glume proaste: Un băiat din Marea Britanie a fost la un pas de a fi decapitat de nişte necunoscuţi

Sfoara subţire şi puternică, de culoare albă, dar aproape invizibilă în condiţiile în care s-a produs drama, fusese legată de marginile podului, astfel încât aceasta să ajungă la nivelul capului băiatului. Când Euan Cusack, care ieşise la plimbare cu bicicleta, cu prietenii lui, a trecut în viteză pe pod, a nimerit în sfoara pe care nu o văzuse, exact cu gâtul şi faţa.

A avut însă mare noroc că a rămas în viaţă, alegându-se însă cu răni profunde pe gât şi faţă, precum şi cu arsuri pe piele din cauza frecării cu sfoara.

Sandra Cusack, mama lui Euan, a fost şocată când şi-a văzut fiul în halul în care era. „Nu puteam să-mi cred ochilor. Avea nişte răni îngrozitoare. Şi doctorul a fost şocat când l-a văzut pe Euan şi nu înţelegea cum s-a ales cu astfel de răni”, a povestit Sandra publicaţiei Daily Mail.

Medicul a sfătuit-o să îi facă băiatului rănit cât mai multe fotografii şi să le pună pe internet, pentru a atrage atenţia asupra cazului şi de a da de urma celor care făcuseră aşa-zisa glumă. Deocamadată, ei nu au fost identificaţi.

„Orice s-ar fi putut întâmpla. Putea să-şi rupă gâtul sau să fie decapitat. Putea să fie strangulat sau să fie aruncat peste pod şi să cadă în gol. Acei oameni care au făcut gluma, au crezut că este ceva amuzant. Dar nu este. Gluma lor putea fi fatală”, a mai spus Sandra.

Cazul lui Euan a fost raportat poliţiei, iar aceasta face cercetări, cerând sprijinul oricărei persoane care poate da relaţii despre periculosul incident.