VIDEO Golden Buzz de excepţie! Siena a arătat un talent pur la Românii au Talent

Andra a oferit în această seară la Românii au Talent un Golden Buzz de excepție! Sieana le-a arătat tuturor ce înseamnă talentul pur. 

RomaniaTV.net
03 apr. 2020, 19:49
VIDEO Golden Buzz de excepţie! Siena a arătat un talent pur la Românii au Talent

Născută în san Francisco, America, aceasta a copilărit în Cluj şi de 5 ani locuieşte în China, toate astea la doar 10 ani.

Părinții Sienei sunt din Cluj, dar locuiesc în Huangdao, China, de șase ani. Aceștia mărturisesc că vor să călătorească în mai multe țări, dar deocamdată stau în China pentru că Siena are o carieră muzicală acolo. Părinții sunt profesori universitari. Mama este profesoară de artă, tatăl – profesor de economie. Siena are o soră de șase ani și un frate de un an.

Siena Vuscan este un copil plin de talente! A cucerit inima juriului de cum a intrat pe scenă. Vorbăreaţă şi carismatică la surprins pe Florin Călinescu, iar în momentul când a început să cânte i-a cucerit inima Andrei care i-a oferit şi un Golden Buzz, ducând-o direct în semifinală. 

Într-un an și jumătate, a învățat limba chineză. Vorbește foarte bine și engleza, iar acasă, în familie, vorbește doar în limba română.

Când avea șapte ani, Siena și tatăl ei au fost chemați de producătorii unei emisiuni de talente să cânte amândoi. Ulterior, a fost invitată la o altă emisiune din Shanghai, pe o scenă mare, unde a uimit pe toată lumea cu o melodie în chineză. Atunci și-a dat seama că îi place să facă asta și a început să se pregătească. Cântă operă în limba chineză. Face lecții de canto de patru ori pe săptămână de un an. Merge la emisiuni în China și cântă, filmează și pentru reclame, joacă în seriale. Anul acesta a jucat în două filme artistice și un serial. Mama ei o încurajează tot timpul, repetă cu ea cântece și desenează amândouă.

Siena mai are o pasiune. Desenează de când se știe. Face expoziții la școală sau pentru prieteni. Face portrete și natură statică. Îi place să scrie și povești.

În viitor vrea să fie cântăreață de operă, pictoriță sau regizoare. Îi este dor de România, dar când este aici, i se face dor de China.

Nimeni nu se aştepta la un asemenea talent, la o asemenea voce. „Siena este un copil inteligent, un copil frumos. Este un copil perfect!”, a declarat Mihai Petre.