Grasu XXL şi Laura Andreşan s-au despărţit după o relaţie de 12 ani

Veste şoc în showbiz! Grasu XXL şi Laura Andreşan s-au despărţit după doisprezece ani de relaţie. Anunţul a fost făcut chiar de artist, pe pagina sa de Instagram, în cursul zilei de duminic, unde a scris că despărțirea lor a fost una amiabilă.

13 dec. 2020, 17:05
Grasu XXL şi Laura Andreşan s-au despărţit după o relaţie de 12 ani
Grasu XXL şi Laura Andreşan s-au despărţit

Grasu XXL şi Laura Andreşan s-au despărţit. După 12 ani de relație şi cu toate că au împreună o fetiță în vârstă de un an, cei doi au decis să meargă fiecare pe drumuri separate.

Citeşte şi: Cum arată acum Laura Andreşan, la un an de când a devenit mamă. Soţia lui Grasu XXL nu mai este de mult o BOMBĂ SEXY

Grasu XXL şi Laura Andreşan s-au despărţit

Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat.

Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grassu XXL pe contul său de Instagram.

Grasu XXL şi Laura Andreşan s-au despărţit

Grasu XXL şi Laura Andreşan au împreună o fetiţă

Laura Andreşan, fosta bombă sexy, care în trecut cataloga bărbaţii după perfomanţele sexuale, s-a retras de câţiva ani din showbiz şi s-a axat pe relaţia cu Grasu XXL, cu care are o fetiţă de un anişor.

Laura este psiholog, iar pasiunea pentru acest domeniu se regăsește și în postările de pe rețelele sociale. Însă vedetă pe pagina de Instagram a Laurei este fetița sa, pe ale cărei fotografii sunt adorate de toți fanii virtuali prezenți acolo.

Citeşte şi: Laura Andreşan şi Grasu XXL, fericiţi de când au devenit părinţi

În urmă cu 10 ani, Laura Andreșan era considerată o bombă sexy a showbizului românesc. Femeia dădea lecții sexuale atât în online, cât și în privat bărbaților. Pe atunci, Laura era numită ”profă de amor”, fiind cu totul dezinvoltă și fără inhibiții în ceea ce privește latura sexuală.

Alteori nu vrei povesti cu printi, ci fraze….cu in mortii tai de curva nenorocita, sau intrebari de genul …zi-mi mai vrei, zi-mi ca vrei…vrei a….”, scria Laura Andreșan pe blogul ău personal dedicat amorului.