Graţian şi Ciprian Duduianu cer judecătorilor să fie eliberaţi. Documente bombă aduse la instanţă de fraţii lui Emi Pian

Acuzați de tentativă de omor, Grațian și Ciprian Duduianu vor să demonstreze că sunt de fapt victime, nicidecum agresori. Astăzi, cei doi le cer din nou judecătorilor să îi elibereze şi aduc la instanță documente bombă.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 06:17
Graţian şi Ciprian Duduianu cer judecătorilor să fie eliberaţi. Documente bombă aduse la instanţă de fraţii lui Emi Pian

Cei doi urmează să fie aduşi în această dimineaţă la Curtea de Apel Bucureşti, unde vor încerca din nou să îi convingă pe judecători că sunt nevinovaţi şi trebuie lăsaţi în libertate sau cel mult în arest la domiciliu. 

Ciprian şi Graţian Duduianu susţin că sunt nevinovaţi şi nicidecum agresori,  ci victime. Aceştia şi-au schimbat avocatul, iar acesta a pregătit o serie de documente, care vor fi depuse în faţa instanţei, acte care să dovedească la rândul lor că au fost răniţi de Richard Rinu, în legitimă apărare, nu tentativă de omor.

De altfel, aceştia au susţinut încă de la început că încadrarea nu este una normală, în condiţiile în care, în actele lui Richard, medicii au scris că are o stare generală bună, nicidecum leziuni care să îi pună în pericol viaţa.

Citeşte şi: Preotul care a oficiat înmormântarea lui Emi Pian rupe tăcerea despre scandalul momentului, legat de Poliţia Română şi Duduieni

Soţia lui Emi Pian rupe tăcerea despre moartea interlopului

Cristina, soţia lui Emi Pian, rupe tăcerea despre moartea interlopului şi face dezvăluiri bombă. Văduva îndurerată a lui Florin Mototolea s-a decis să vorbească pentru prima dată despre moartea partenerului ei de viață, în emisiunea „Sinteze Zilei“, moderată de Mihai Gâdea.

Soțul meu a fost un om care nu o să se mai nască de acum în colo încă 2-300 de ani. A fost un om foarte bun, el nu a avut scandaluri, nu a avut bătăi, nu a jignit, nu a deranjat pe nimeni, ca și cumnații mei.

Știi cine era genul de om care se făcea că nu aude? Emi era. Pentru că dacă eram în trafic cu el și unul îl înjura, eu eram mai rea ca el. Eram mahalagioaica. Nu ți-e măi rușine? Înjuram, vorbeam urât. El se făcea că nu aude și zicea ‘Taci nevastă din gură!’.

De multe ori, Dumnezeu știe. Nu vreau să mă dau că sunt o femeie bogată sau că am fost vreo femeie amărâtă sau că am dus vreodată lipsă de ceva. Nu! Dar dacă spun acum ce făcea soțul meu, nu este crezut.

Dacă eu spun acum că, de fapt, el câștiga acum și de la lăutari, dar la ce mod? Toți lăutarii îl iubeau. De exemplu la o nuntă, la un prieten, se înțelegea: «Cât, cumetre?». De exemplu, toți aveam o legătură. Uite așa, își lua și el câte o șpagă. La o mașină, la o nuntă…„, a declarat soţia lui Emi Pian.