Grave probleme de sănătate pentru mama fiicei lui Dan Condrea. Laura Georgescu trebuie operată

Problemele nu se mai termină pentru Laura Georgescu, fosta soţie a lui Dan Condrea. După moartea omului de afaceri, aceasta a început lupta în tribunale pentru fiica lor. Judecătorii au decis ca minora să fie dată în plasament, însă cum Laura Georgescu a făcut apel, fiica lui Condrea va locui cu mama ei până se va judeca şi apelul. Pe lângă toate acestea, femeia are şi grave probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
15 mart. 2017, 11:26
Grave probleme de sănătate pentru mama fiicei lui Dan Condrea. Laura Georgescu trebuie operată

Laura Georgescu pare urmărită de blestemul lui Dan Condrea. De la moartea fostului soţ, femeia nu mai face faţă problemelor. S-a luptat cu cealaltă soţie a fostului om de afaceri pentru custodia copilului dar şi pentru avere. Acum însă are şi grave probleme de sănătate.

„Pot să paralizez, dar nu am cum să mă operez acum. Mai întâi să cureţe microbii din spitale, apoi voi vedea ce o să fac. Cei mai buni neurochirurgi sunt la Bagdasar, acolo mă voi opera, dar numai după ce nu vor mai muri oameni pe capete din cauza microbilor”, a declarat Laura Georgescu pentru Evenimentul Zilei.

Fosta soţie a lui Dan Condrea susţine că o astfel de intervenţie chirurgicală ar costa circa 10.000 de lei, dar nu are de unde să strângă această sumă. În condiţiile în care după ce a pierdut fiica în favoarea staului, a pierdut şi dreptul de a adminstra moştenirea fiicei de la Dan Condrea.

Imediat după moartea patronului Hexi Pharma, între cele două soţii ale lui Condrea a început războiul pe copii şi avere. Laura Goergescu şi-a pierdut într-un final fiica. Fetița a fost dată în plasament, însă mama a făcut apel şi speră să îşi recâştige fiica. Până la finalul procesului, micuţa locuieşte cu mama ei.

A doua soţie a lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc a vrut şi ea custodia minorei şi implicit administarea părţii de moştenire. Uliana Ochinciuc susţine că micuţa îi spune mamă şi că este îndereptăţită să o crească.