GRECIA – ROMÂNIA. Vlad Chiricheş a ajuns la Atena. El le-a dat fanilor o veste excelentă VIDEO

GRECIA ROMÂNIA LIVE, de la ora 21.45, la România TV. Cu mai puţin de trei ore înainte de startul partidei Grecia - România în cantonamentul echipei naţionale a sosit şi Vlad Chiricheş, direct de la Londra.

15 nov. 2013, 17:50
GRECIA – ROMÂNIA. Vlad Chiricheş a ajuns la Atena. El le-a dat fanilor o veste excelentă VIDEO

GRECIA – ROMANIA LIVE, de la ora 21.45, pe România TV. Marea absenţă a tricolorilor în jocul tur cu Grecia, contând pentru barajul de calificare la CM 2014 este cea a fundaşului Vlad Chiricheş, accdentat în ultimul meci de campionat jucat pentru Tottenham.

Investigat zilele acestea la Londra, de medicii englezi, Chiricheş a primit ok-ul acestora pentru a se alătura tricolorilor, iar vineri seara, cu mai puţin de trei ore înainte de startul partidei Grecia – România, el a ajuns la Atena.

Vezi şi GRECIA – ROMÂNIA, imagini de colecţie. Goluri memorabile în confruntările româno-elene VIDEO

Vlad Chiricheş a fost aşteptat de secundul lui Victor Piţurcă, Dan Apolzan. „Nu am emoţii, a venit masca, sunt apt pentru retur„, a spus Vlad Chiricheş la sosirea în capitala Greciei. În exclusivitate pentru România TV, Chiricheş a declarat de pe gazonul arenei Karaiskakis: „E foarte plăcut că au venit foarte mulţi suporteri români. În ce mă priveşte sunt bine, nasul e ok. Miercurea viitoare o sa fiu operat. Masca am primit-o joi seara„.

Citeşte şi GRECIA – ROMÂNIA LIVE: Gazonul de la Pireu este mai prost decât pe Arena Naţională

GRECIA-ROMANIA LIVE, ECHIPELE DE START:

ROMÂNIA: Lobonţ – Măţel, Gardoş, Goian, Raţ – Bourceanu, Cociş – Torje, Stancu, Tănase – Marica. Selecţioner: Victor Piţurcă

GRECIA: Karnezis – Torosidis, Papastathopoulos, Siovas, Holebas – Katsouranis, Maniatis, Tziolis – Salpingidis, Mitroglou, Samaras. Selecţioner: Fernando Santos 

Atacantul Adrian Mutu le-a urat succes tricolorilor în meciul pe care aceştia îl vor disputa, în această seară, cu Grecia, în manşa întâi a barajului de calificare la Cupa Mondială din 2014.

„Mult succes echipei naţionale a României în această seară!”, a scris jucătorul formaţiei Ajaccio, pe contul său de Twitter.

ROMÂNIA nu a mai participat la un Campionat Mondial de fotbal din anul 1998, când competiţia a fost organizată de Franţa. „Cocoşul galic” a reuşit să şi câştige atunci Campionatul Mondial, în finală cu Brazilia (3-0). România s-a calificat atunci din grupe de pe primul loc, învingând Columbia cu 1-0, Anglia cu 2-1 şi terminând la egalitate cu Tunisia (1-1). În optimile de finală, România a fost învinsă cu scorul de 1-0 de Croaţia, printr-un gol marcat din penalty de Davor Suker, golgheterul acelei competiţii.