Probe noi în dosarul lui Gregorian Bivolaru. Vezi care este noul său nume

Liderul MISA Gregorian Bivolaru este citat joi la instanţa supremă şi cu noul său nume, Magnus Aurolsson, fiind prima oară când este menţionat astfel în dosarul în care este acuzat de trafic de minori.

23 mai 2013, 08:18
Probe noi în dosarul lui Gregorian Bivolaru. Vezi care este noul său nume

Instanţa supremă l-a citat pentru joi pe Gregorian Bivolaru şi face menţiunea noului nume al acestuia. Cu acelaşi nume există şi un cont pe Twitter la care figurează o fotografie actuală a liderului MISA, Gregorian Bivolaru, scrie Mediafax.

Procurorii au adus în faţa judecătorilor mai multe probe din perioada cercetărilor de acum 10 ani, informează România TV. Printre acestea, şi jucării sexuale au ajuns pe masa magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Gregorian Bivolaru este judecat pentru trafic de persoane şi pentru alte şapte infracţiuni şi într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Cluj.

Bivolaru a fost arestat, în martie 2004, sub acuzaţia că a întreţinut relaţii şi perversiuni sexuale cu Mădălina Dumitru, folosindu-se de influenţa pe care o avea asupra acesteia, în calitate de profesor de yoga. Bivolaru a fost însă eliberat din arest după ce, la 1 aprilie 2004, Curtea de Apel Bucureşti a constatat că emiterea mandatului a fost făcută de o instanţă necompetentă.

Anchetatorii au stabilit că, în 2002 – martie 2004, acesta ar fi practicat în mod repetat acte cu caracter obscen faţă de minora Mădălina Dumitru. În perioada ianuarie-noiembrie 2000, precum şi în aprilie 2003, folosindu-se de calităţile de profesor yoga şi mentor spiritual, Bivolaru ar fi întreţinut acte sexuale cu alte două minore – Agness Arabella Mureşan şi Ilinca Simionescu.

Gregorian Bivolaru, acuzat de viol şi în Finlanda. Mărturisirile unei tinere despre Guru VIDEO

În august 2004, procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti l-au trimis pe Bivolaru în judecată pentru act sexual cu un minor, perversiune sexuală, corupţie sexuală, trafic de minori şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României. Au mai fost trimişi în judecată Mirona Farcaşi (pentru corupţie sexuală) şi vameşul Farkaş Ferenc Szolt (prins o dată cu Bivolaru, la Nădlac, acuzat de trafic de migranţi).

Deşi pe numele lui exista o interdicţie de a părăsi ţara, Bivolaru a ieşit din România, fiind reţinut la Malmo, în Suedia. Ulterior, el a obţinut statut de azilant.

Gregorian Bivolaru a fost arestat în aprilie 2005, în Suedia, însă în luna noiembrie a aceluiaşi an, autorităţilor române li s-a respins cererea de extrădare a acestuia.

Fotografie din arhivele MISA: Bivolaru în timp ce face sex cu o cursantă