Guvernul a lansat un nou SITE OFICIAL despre evoluţia cazurilor de COVID-19 în România

Guvernul Româniai a lansat un nou site, în colaborare cu Code for Romania, care să cuprindă toate informaţiile actualizate despre evoluţia cazurilor de coronavirus din România. 

RomaniaTV.net
26 mart. 2020, 07:48
Guvernul a lansat un nou SITE OFICIAL despre evoluţia cazurilor de COVID-19 în România

„Astăzi, 25 martie, Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României și organizația neguvernamentală Code for Romania, a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro.

Citeşte şi: S-a aflat de unde a adus „pacientul zero” COVID-19 în Marea Britanie. „Toţi erau transpiraţi, locul ideal de transmitere a unui virus”

Informațiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public și reprezentanții media și face referire la situația în desfășurare determinată de răspândirea infecției cu coronavirus (COVID-19).

Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritățile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României”, potrivit unui comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.