Hagi, „împins” spre şefia FRF. Gică Popescu: „Ar fi păcat să nu se ducă la alt nivel, să antreneze toată viaţa la Viitorul…”

Generaţia de Aur a fotbalului românesc strânge rândurile cu un an înainte de alegerile FRF, iar mulţi dintre cei care au scris istorie sub tricolor în anii '90 speră că fotbalul românesc va fi condus de altcineva decât Răzvan Burleanu, din 2018.

02 ian. 2017, 12:28
Hagi, „împins” spre şefia FRF. Gică Popescu: „Ar fi păcat să nu se ducă la alt nivel, să antreneze toată viaţa la Viitorul…”

Fost candidat la preşedinţia FRF, Gică Popescu spune că cel mai potrivit candidat ar fi chiar Gheorghe Hagi, care a demonstrat prin realizările de la Viitorul că e omul capabil să readucă fotbalul românesc pe linia de plutire, scrie prosport.ro. Popescu recunoaşte însă că dorinţa sa are mici şanse să se realizeze, deoarece Hagi nu îşi doreşte să candideze.

Citeşte şi Gică Popescu surprinde: Nu voi lucra niciodată la Hagi. Ce stă în spatele acestui anunţ

Totuşi, „Baciul” îi transmite lui Hagi că ar trebui să-şi „propună traget-uri mai importante”, şi să încerce să-şi lege numele şi de un proiect mai important decât cel al academiei sale de fotbal.

„Hagi ar fi singurul dintre noi care ar putea să facă lucrul acesta: să conducă fotbalul românesc. Am mai spus-o, singura persoană pe care eu aş susţine-o la preşedinţia FRF ar fi Gică. Ştiu cât de mult fotbal cunoaşte, dar o dovedeşte şi prin ce face la Viitorul […] Numai că el nu doreşte lucrul ăsta (n.r. să prea şefia FRF).

Citeşte şi Gică Hagi a anunţat echipa pe care o va antrena în 2017

Ar fi păcat să nu se ducă la alt nivel. Nu o să stea toată viaţa să antreneze la Viitorul. Normal trebuie să îşi propună şi alte target-uri mai importante. Ştie atât de mult fotbal încât ar fi păcat să stea toată viaţa la Viitorul”, a declarat Gică Popescu pentru Digi Sport.