HALUCINANT: Elena Ceauşescu îşi spiona fiul în timpul partidelor de sex

Elena Ceauşescu avea o indiscreție bolnăvicioasă: savura fotografii cu scene de sex surprinse în dormitoarele demnitarilor comunişti. Aceasta este dezvăluirea făcută de ultimul ambasador al Americii în România comunistă, Roger Kirk (82 de ani), în cartea “România versus Statele Unite: diplomaţia absurdului, 1985 - 1989”.

06 dec. 2014, 11:36
HALUCINANT: Elena Ceauşescu îşi spiona fiul în timpul partidelor de sex

Curiozitatea Elenei a fost atât de mare, încât a ordonat Securității să plaseze camere ascunse şi în apartamentul fiului său cel mare, Valentin Ceauşescu, care ar fi fost fotografiat în timp ce făcea dragoste cu o iubită de-a sa.

Elena Ceauşescu a fost acuzată că a ordonat Securităţii să instaleze camere ascunse în dormitoarele unor înalţi oficiali români şi că se uita apoi la fotografiile în care aceştia apăreau făcând dragoste”, se scrie în volumul diplomatului. Conform cărţii lui Kirk, indiscreţia Elenei a atins paroxismul atunci când a început să spioneze şi viaţa intimă a fiului său cel mare, Valentin Ceauşescu.

Aceste fotografii era făcute pentru amuzamentul Elenei Ceauşescu.

În ceeea ce o priveşte pe Elena Ceauşescu, deşi nu era o femeie frumoasă, a trăit mai multe poveşti de dragoste, atât înainte, cât şi după ce a devenit soţia dictatorului. Pe lista celor care i-au picat cu tronc Lenuţei se numără unchiul lui Ion Iliescu, generalul Stănculescu şi medicul familiei Ceauşescu. Aventurile au rămas un subiect tabu chiar şi pentru securiştii însărcinaţi cu protecţia tovarăşei.

Prima iubire a Lenuţei din Petreşti a fost tatăl naistului Gheorghe Zamfir, informează România TV. La scurt timp după începutul relaţiei, acesta a plecat la Bucureşti. Deşi Elena l-a urmat în Capitală, ea nu a reuşit să îi mai ajungă la inimă. Resemnată, a lăsat pentru puţin timp dragostea deoparte şi s-a implicat în mişcarea comunistă.

Citeşte şi Lucrurile soţilor Ceauşescu, vândute la licitaţie. Află cât a plătit un colecţionar pe sabia dictatorului

La Bucureşti, primul pe lista de cuceriri se pare că a fost Marin Ceauşescu, chiar fratele dictatorului. Povestea lor s-a terminat rapid, odată cu plecarea acestuia în armată.

Rămasă singură, Leana a pus ochii pe Eftimie, unchiul lui Ion Iliescu. Nici de data aceasta nu a avut noroc în dragoste. În 1939, la balul de 1 mai, Elena avea să îl întâlnească pe Nicolae Ceauşescu.

Deşi urmau să se căsătorească, Elena nu a ezitat să calce strâmb. În timp ce Nicolae Ceauşescu se afla în închisoare, Lenuţa cocheta cu un soldat neamţ. Povestea a fost dezvăluită chiar de fratele dictatorului.

Citeşte şi Elena Ceauşescu, clientă FIDELĂ a vrăjitoarelor. Vezi cum i s-a arătat felul GROAZNIC în care a murit VIDEO

Doamna Ceauşescu nu s-a potolit nici după ce a devenit soţie cu acte în regulă. O idilă s-a înfiripat între ea şi medicul familiei, Abraham Schechter. În 1973, acesta a murit în condiţii suspecte. Moartea sa nu a fost niciodată elucidată, iar gurile rele vorbesc de o răzbunare a dictatorului.

Pe lista iubirilor interzise se pare că s-a numărat şi generalul Victor Stănculescu. Era unul dintre oamenii de încredere ai lui Nicolae Ceauşescu, dar şi preferatul Elenei.

Citeşte şi Nicolae Ceauşescu trăia precum Suleyman Magnificul. Robinete poleite cu aur, piscină şi seră exotică

Conştientă că poate fi eclipsată de frumuseţea altor femei din preajma ei, Elena Ceauşescu a ştiut întotdeauna să îşi elimine concurenţa.

În ciuda infidelităţii, Elena Ceauşescu nu şi-a pus în pericol căsnicia, iar soţii Ceauşescu au pozat întotdeauna în cuplul perfect.