Harta erogena a bărbatului

Femei care iubiti, urmariti sa prelungiti la nesfarsit placerea coplesitoare a barbatului iubit (declansand-o in consecinta, empatic, si pe a voastra) marind cat mai mult aria mangaierilor pe care i le oferiti.

RomaniaTV.net
25 aug. 2017, 20:49
Harta erogena a bărbatului

Iata cum arata harta erogena a barbatului:

1. Mainile
Nu intamplator, o simpla plimbare in care cei doi merg mana in mana poate fi de ajuns pentru a da nastere anumitor emotii absolut incantatoare. Fiind sediul principal al atingerii si instrumentul mangaierii prin excelenta, care este in legatura cu Anahata Chakra, mainile nu fac altceva decat sa ofere o mare placere. Ele sunt foarte bogate in receptori nervosi, mai ales palma, care se reveleaza a fi foarte sensibila la cea mai sensibila atingere mangaietoare, amoroasa.

2. Ochii
In cazul barbatului – s-ar parea ca mai mult decat la femeie – rolul vederii este foarte important (mai ales la inceputul unei relatii). Multi barbati pot astfel sa fie foarte excitati de un trup gol si armonios (feminin), chiar inainte sa fi atins macar in treacat femeia iubita. In aceasta directie, se spune chiar ca barbatii au ochi ca sa vada frumusetea iubitei, iar femeia are ochi ca sa fie vazuta de iubitul ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.