Haşotti: Dragnea să-şi îndrepte „părerile de rău” spre alianţele PSD-PDL din ţară

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, susţine că vicepremierul Liviu Dragnea ar trebui să-şi îndrepte "părerile de rău" spre alianţele pe care PSD le-a încheiat cu PDL în judeţe precum Neamţ, Mehedinţi sau Suceava, iar pentru clarficarea situaţiei este necesară completarea protocolului USL.

10 ian. 2014, 12:59
Haşotti: Dragnea să-şi îndrepte „părerile de rău” spre alianţele PSD-PDL din ţară

„Regretele domnului Dragnea și părerile sale de rău ar trebui să fie îndreptate în primul rând către alianțele pe care propriul partid le-a făcut cu PDL în județe precum Neamț, Mehedinți și Suceava. În aceste condiții, domnul Dragnea nu vede decât o parte a adevărului și anume aceea care îi convine, dar care este și mai puțin relevant. Nu știu de ce, dar cu ocazia declarației sale, mi-am amintit că domnul Dragnea a fost un important membru PDL. În aceeași ordine de idei, nu trebuie să se uite faptul că PNL nu a fost de acord cu semnarea pactului de coabitare cu Traian Băsescu”, susţine Haşotti, citat de Mediafax.

Liderul senatorilor PNL a mai afirmat că discutarea situaţiei din teritoriu la nivelul liderilor USL de la centru, fiind necesare adăugiri la protocolul de funcţionare al alianţei.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, că este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov, menţionând că subiectul va fi discutat într-o şedinţă a USL care va avea loc luni, iar „lucrurile se vor rezolva”.

Întrebat cât va rezista USL, Dragnea a râs şi a răspuns: „O să vă spun ceva inteligent acum: USL va rezista până când se va rupe”.

VEZI SI:

Dragnea: Listele comune cu PNL ne aduc mai puţini europarlamentari. Trebuie să mergem separat