Luis Gabriel va deveni tată! Iubita sa a făcut marele anunţ: „Suntem cei mai fericiţi!”

Luis Gabriel și Haziran formează un cuplu de aproape un an, iar acum iubita artistului a anunţat că va aduce în curând pe lume primul său copil.

03 nov. 2021, 09:41
Luis Gabriel va deveni tată! Iubita sa a făcut marele anunţ: „Suntem cei mai fericiţi!”

Luis Gabriel va deveni tată! Iubita sa a făcut marele anunţ: „Suntem cei mai fericiţi!”. Luis Gabriel și Haziran formează un cuplu de aproape un an, iar acum iubita artistului a anunţat că va aduce în curând pe lume primul său copil.

Luis Gabriel va deveni tată! Iubita sa a făcut marele anunţ: „Suntem cei mai fericiţi!”

Luis Gabriel şi iubita lui vor deveni părinţi anul viitor. Haziran a publicat pe reţelele de socializare o fotografie cu ecografia sarcinii, iar fanii au fost extrem de fericiţi la aflarea veştii. „Baby loading.. 6 weeks! Suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ! Cea mai frumoasă veste pe care am primit-o!”, a scris Haziran în descrierea fotografiei. Fanii au reacționat imediat şi i-au felicitat pe viitorii părinți: „Te iubesc sora mea frumoasaaaa. Felicitari !!”, „Sarcina usoaraaa! Majoritatea ne am dat seama din videoclipul melodiei Doar Tu Imi Stii Gandurile”, „Deci încă nu pot să cred sarcină ușoară Hazi”.

Luis Gabriel spune povestea melodiei de succes care a ajuns la aproape 100 de milioane de vizualizări. Iată cum a apărut, de fapt, hitul: ”Toate diamantele”

Luis Gabriel s-a gândit să o ceară de soție pe frumoasa lui iubită, iar răspunsul acesteia a fost, evident, „Da!”. „Suntem împreună de un an. Chiar dacă pentru unii înseamnă puțin timp, noi am trăit într-un an cât alții în zece și ne iubim necondiționat. M-am decis să o cer în căsătorie pentru că ea este femeia vieții mele, ea s-a născut atunci când m-a cunoscut pe mine. Ne iubim, ne respectăm și avem încredere unul în altul și sunt bucuros că am găsit, într-o lume atât de mare, omul meu de suflet”, a spus Luis Gabriel pentru Cancan.