HCM Constanţa rămâne fără puncte în Liga Campionilor

HCM Constanţa rămâne "pe zero" în Liga Campionilor. Formaţia de pe Litoral a înregistrat a cincea înfrângere în tot atâtea meciuri disputate în grupa C şi rămâne codaşa acesteia.

RomaniaTV.net
19 nov. 2011, 21:51
HCM Constanţa rămâne fără puncte în Liga Campionilor

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de formaţia macedoneană Metalurg Skopje, scor 25-18 (12-8), în grupa C a Ligii Campionilor.

Tot în grupa C, HSV Hamburg s-a impus, în deplasare, pe terenul polonezilor de la Wisla Plock, scor 30-26, în timp ce Cimos Koper a câştigat în Rusia, la Sankt Petersburg HC, cu 35-26.

HCM Constanţa rămâne fără niciun punct în Liga Campionilor şi ocupă ultimul loc în grupa C.

A fost a cincea înfrângere suferită de constănţeni, după cele cu Wisla Plock (29-30), HSV Hamburg (26-34), Cimos Koper (25-27) şi Sankt Petersburg HC (25-27).

În continuare, HCM Constanţa are următorul program în grupa C: cu HC Metalurg Skopje (pe teren propriu, 24 noiembrie), cu HSV Hamburg (în deplasare, 1 decembrie), cu Orlen Wisla Plock (pe teren propriu, 9 februarie 2012), cu cu St. Petersburg HC (pe teren propriu, 16 februarie) şi cu RK Cimos Koper (în deplasare, 25 februarie).

Primele patru clasate din fiecare din cele patru grupe se califică în turul următor.