Helaţioterapia: Tratamentul miracol care ar putea salva milioane de vieţi. Află despre ce este vorba

Helaţioterapia este una dintre cele mai interesante terapii existente în practică şi istoria medicinei umane. Dacă metodologia sa ar fi cunoscută şi aplicată la nivel mondial, s-ar salva anual milioane de vieţi. Metoda Helaţio are efecte uimitoare în special asupra suferinzilor de AVC, a persoanelor cu boli cardio-vasculare, a diabeticilor, a persoanelor cu circulaţie periferică deficitară, a celor care au pierderi de memorie, afecţiuni provocate de fumat, alcool, de toxicitatea din mediul înconjurător şi intoxicarea cu metale grele.

RomaniaTV.net
06 sept. 2016, 09:42
Helaţioterapia: Tratamentul miracol care ar putea salva milioane de vieţi. Află despre ce este vorba

Procedura de tratament consta in administrarea unor perfuzii ce elimina toxicitatea sangelui, adica se modifica, se echilibreaza functionalitatea fiecarui organ. Metoda Helatio poate fi realizata si prin administrarea suplimentelor EDTA pe cale orala.

Citeşte şi  Sucul-minune, remediu pentru pentru ulcer şi cancer

Acidul etilendiaminotetraacetic (EDTA), impreuna cu diferiti nutrienti, este introdus in sange. Tot pe cale orala se administreaza extracte din plante medicinale cu o anumita formula, pregatite special pentru fiecare afectiune. Denumirea helatio provine din limba greaca, de la cuvantul hela, care inseamna cleste.

Aceasta metoda extrage din corp metalele grele si surplusul de calciu. Toate toxinele existente in organism sunt eliminate prin sistemul renal. Terapia Helatio garanteaza distrugerea pietrelor de orice marime, oriunde ar fi localizate in organism si imbunatateste caile sagvine, redandu-le elasticitatea si viabilitatea.

Citeşte mai mult pe antenasatelor.ro