Motivul pentru care Helmuth Duckadam nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Ce a păţit când s-a înscris pe platformă

Helmuth Duckadam (61 ani) a anunţat că este de acord cu vaccinarea împotriva Covid-19, dar nu poate efectua operațiunea propriu-zisă.

24 feb. 2021, 13:26
Motivul pentru care Helmuth Duckadam nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Ce a păţit când s-a înscris pe platformă

Helmuth Duckadam este de acord cu vaccinarea împotriva Covid-19, dar n-a fost găsit în baza de date și nu a putut fi programat la vaccin, motiv pentru care a renunțat la idee.

Helmuth Duckadam nu s-a vaccinat împotriva Covid-19

„Am vrut să mă vaccinez, am sunat in call center, dar mi s-a spus că nu figurez în baza de date. De fiecare dată cand am apelat mi s-a spus să sun a doua zi. Sunt eu răbdător, dar, într-un final m-am săturat să tot sun. Nici nu-mi pot explica cum de nu pot fi găsit deoarece eu am probleme medicale, de atâția ani, fiind și pensionat pe caz de boală de mai bine de 20 de ani. Dar, poate că intre timp, m-am însănătoșit și nu știu eu? S-a produs așa, peste noapte, o minune”, a declarat , ironic, Helmuth Duckadam pentru ProSport.

Helmut Duckadam, împuşcat de Ceauşescu? „Lumea crede că n-am curajul să spun”

Helmuth Duckadam a intrat în istoria fotbalului românesc după ce Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal în 1986, după ce a apărat patru penalty-uri în finala de la Sevilla, cu FC Barcelona (2-0).

ŞOCANT! Ce a păţit Duckadam când a mers cu soţia să facă testul covid-19. „Nu poţi nici pe bani!”

Fostul portar supranumit „Eroul de la Sevilla” a anunţat că în luna martie 2021 va fi lansată o carte despre viaţa şi cariera sa. „Dragi prieteni, cu mare bucurie, vă anunţ că în luna martie va apărea în Austria un roman în limba germană, despre viaţa şi cariera mea, scris de Milan Radin, intitulat Der Torman (Portarul)”, a precizat fostul component al Stelei. Helmuth Duckadam a menţionat că ulterior cartea va fi tradusă şi în limba română. Anunțul a venit pe contul său de Facebook.


loading...