Horoscop: Cum va fi întâlnirea în funcţie de zodia celui care te-a invitat?

Te-a invitat cineva la o cafea? Ar fi bine să știi în ce zodie este născut ca să ai idee cum va decurce întâlnirea. Ai nevoie de un zodiac la cafea.

RomaniaTV.net
31 ian. 2017, 09:12
Horoscop: Cum va fi întâlnirea în funcţie de zodia celui care te-a invitat?

Berbec

Va fi de râs! Berbecul știe cele mai multe bancuri – pe orice temă știe măcar un banc și dacă nu știe, poate să creeze unul pe loc. Când termină bancurile, începe să povestească și se pare că tot ce i se întâmplă lui are potențial comic.

Fiind un gurmand, este posibil să nu fie vorba despre o simplă cafea, ci de o degustare de mâncaruri fine și de vinuri rafinate. Apoi vei afla de la el și rețeta pentru mâncarea care ți-a plăcut. Dacă ești Leoaică sau Săgetătoare, ai grijă că te poți îndrăgosti, pentru că nu-și va reține admirația și o va exprima într-un mod care te va seduce. Dacă ești un semn de apă (Rac, Scorpion sau Pești), s-ar putea să ți se pară că umorul lui întrece măsura și atunci ori va râde de unul singur, ori se va îmbufna.

Citeşte şi  HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Februarie 2017, o lună cu tensiuni şi riscuri majore. Ne pasc adevărate DEZASTRE

Taur

Discuții practice, logice, bine legate – iată specialitatea Taurului. Energic și limpede în gândire, va exprima niște puncte de vedere atât de solide încât ai putea să-ți iei notițe. Dacă ești Vărsător sau Scorpion, o să discutați mult pe subiecte legate de profesie și carieră. Dacă ești Rac sau Fecioară, veți înclina spre discuțiile despre casă și familie.

Îmbracă-te cu gust, pune-ți o bijuterie de efect (nu mai multe) și pregătește-te să ai și tu aceeași argumentație solidă pentru părerile tale. Sigur nu se va zgârci dar nici nu va face paradă; doar va comanda cu jovialitate, fără să se uite la preț. N-o să știi imediat ce impresie i-ai făcut și cum s-a simțit. O să ai emoții așteptând să te sune din nou. Poate îți faci curaj și îl suni tu.

Gemeni

Dacă te-a invitat, poți să consideri că ai din start o bilă albă și că îți apreciază inteligența. Deci nu mai e nevoie să faci eforturi în acest sens. Discuția va fi liberă, interesantă, trecând ușor de la o temă la alta.

Să nu te superi dacă se întâmplă să-și uite protofelul acasă – nu se întâmplă des, dar nici nu e cu desăvârșire exclus. Iar dacă-l are, să nu te superi că la sfârșit va studia atent nota de plată. Geamănului nu-i place să dea banii cu ochii închiși. Dacă ești Balanță sau Vărsător, după această întâlnire veți pleca fiecare cu mai multe idei decât aveați la venire și cu un orizont considerabil lărgit.

Rac

Cuminte, sfios, sincer și nu foarte încrezător în sine – e de mirare că și-a făcut curaj să te invite. Va alege cu grijă locul în care să vă așezați, te va întreba de câteva ori dacă stai bine, dacă simți curent, dacă te deranjează muzica – nu că ar avea tupeul să ceară să fie dată mai încet.

Dacă ai înclinații casnice – dacă ești Fecioară, Pești, Taur, Scorpion – discuția va decurge blând și util în jurul subiectului amenajări și decorațiuni interioare. Dacă ești Vărsător sau Geamăn, artele plastice și vizuale vor fi un subiect plăcut de discuție, pentru că Racul știe multe și se pricepe.

Cite;te mai mult pe avantaje.ro