Horoscop 1 februarie 2017: Vis împlinit pentru Gemeni. Citeşte horoscopul zilnic pentru zodia ta

Află cum va decurge prima zi din luna februarie citind horoscopul zilnic potrivit zodiei tale.

RomaniaTV.net
31 ian. 2017, 14:31
Horoscop 1 februarie 2017: Vis împlinit pentru Gemeni. Citeşte horoscopul zilnic pentru zodia ta

Berbec

Reusesti sa te remarci prin maturitate, intelepciune, seriozitate, pentru ca simpla ta aparitie impune respect si prestanta. Esti cu ceva mai presus decat cei in fata carora te prezinti si admiratia pe care o poti citi in ochii lor te stimuleaza si te motiveaza sa faci totul perfect, pentru a nu-i dezamagi.

Ai sansa de a atinge un apogeu intr-un proiect de lunga durata in care ai investit tot ce ai mai bun in tine, si vei putea sa te mentii, dupa aceea, multa vreme pe un nivel promitator, demn de lauda si mandrie personala.

Taur

Prezenta ta e benefica unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reusesti sa le inspiri incredere, siguranta, de parca garantiile pe care le oferi le alunga lor starea de teama care i-a coplesit.

Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le da lor curajul de a se lupta in continuare cu piedicile care ii tot tin pe loc. Cu tine alaturi, parca nu mai sunt la fel de neputinciosi, deci ofera-le sfaturi si sustinere cu toata fiinta ta, pentru ca tu devii punctul lor de sprijin intr-o mare de nesiguranta.

Citeşte şi  HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Februarie 2017, o lună cu tensiuni şi riscuri majore. Ne pasc adevărate DEZASTRE

Gemeni

Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se termina cu bine, poate chiar asa cum ai dorit si de aceea ai toate motivele sa fii mandru de tot ce ai realizat pana acum.

Poate mai e loc de ultimele retusuri inainte de a pune punctul final, deci profita de aceasta zi pentru a trece in revista etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totusi nimanui de realizarea ta pana ce nu devine deja un fapt concret pentru care poti baga mana in foc.

Rac

Cand esti convins ca adevarul e la tine, esti capabil sa lupti pana in panzele albe, pentru ca nu suporti ca altul, care apeleaza la tertipuri incorecte, sa fie cu un pas inaintea ta.

Azi esti convins ca tu detii dreptatea absoluta si faci tot posibilul sa-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a castigat prin cai incorecte. Nu acuza pe nimeni fara sa ai dovezi si daca e sa intri intr-o lupta pentru a scoate la lumina adevarul, fii sigur ca detii toate instrumentele legale pentru a-l invinge.

Citeşte continuarea pe Huff.ro