HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE: Conjunctia Lunii cu Saturn sporeste nevoia de securitate in relatiile sentimentale

Conjunctia Lunii cu Saturn sporeste nevoia de securitate in relatiile sentimentale si de stabilitate in camin. Este, poate, o reactie de rezistenta subconstienta la eventualele schimbari. Nu trebuie sa va faceti probleme. Este o situatie trecatoare, dat fiind ca miscarea Lunii este cea mai rapida. 

RomaniaTV.net
31 aug. 2014, 08:37
HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE: Conjunctia Lunii cu Saturn sporeste nevoia de securitate in relatiile sentimentale

BERBEC: S-ar putea sa fiti indispus si sa nu aveti chef de nimeni si de nimic. Riscati sa va izolati. Va recomandam sa fiti mai sociabil. Problemele care va framanta nu sunt chiar atat de grave cum credeti.

TAUR: Prietenii va invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna. Relatiile cu persoana iubita s-ar putea sa se tensioneze spre seara, cand aveti pareri diferite in legatura cu O plecare IN VACANTA.

GEMENII: Astazi sunteti putin inhibiat, motiv pentru care puteti avea dificultati de comunicare. Va recomandam sa evitati iesirile cu prietenii si, mai ales, cu persoanele importante.

RAC: Va pregatiti pentru un concediu mult asteptat. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Spre seara sunteti invitat la o petrecere. Ar fi bine sa refuzati, pentru a fi odihnit maine dimineata.

LEU: Nu este o zi favorabila intalnirilor cu prietenii. Resimtiti o stare de tensiune care va impiedica sa va exprimati clar. Va recomandam sa nu faceti investitii si sa nu cumparati obiecte de valoare, pentru ca s-ar putea sa regretati.

FECIOARA: Astazi simtiti nevoia sa schimbati ceva sau sa faceti lucruri noi. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur sa nu va aprecieze ideile la adevarata lor valoare.

BALANTA: De dimineata aveti multe probleme de rezolvat, dar aveti suficienta energie pentru a le face fata. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si familiei.

SCORPION: Amanati-va proiectele de afaceri, pentru ca s-ar putea sa pierdeti o suma importanta! Va recomandam sa va ocupati de treburi casnice, de rutina.

SAGETATOR: De dimineata aveti ocazia sa demarati o afacere. Va recomandam sa nu va pripiti. Mai stati doua-trei zile inainte de a lua o hotarare! Astazi sunt favorizate relatiile cu partenerul de viata si aveti toate sansele sa petreceti impreuna o seara romantica.

CAPRICORN: Nu sunteti prea comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale si sentimentale pot avea de suferit. Va recomandam sa nu incepeti activitati noi sa nu incepeti noi afaceri, chiar daca primiti propuneri din partea prietenilor.

VARSATOR: Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Aveti succes in activitatile legate de familie si camin. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile, ca sa nu pierdeti timpul.

PESTI: Este posibil sa credeti ca sunteti neglijat. Va sfatuim sa nu va lasati prada melancoliei. Starea de TENSIUNE ar putea sa agraveze neintelegerile cu persoana iubita.