Horoscop 11 aprilie 2022. O zi plină de neprevăzut! Nu-ţi face prea multe planuri azi! Vor interveni lucruri care nu te vor lăsa să ţi le duci la bun sfârşit

Cuadratura dintre Luna si Uranus aduce multe suprize. Nu are rost sa iti planifici lucrurile prea amanuntit.

11 apr. 2022, 01:01
Horoscop 11 aprilie 2022. O zi plină de neprevăzut! Nu-ţi face prea multe planuri azi! Vor interveni lucruri care nu te vor lăsa să ţi le duci la bun sfârşit
Horoscopul zilei

Horoscop 11 aprilie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Emotiile acestei zile te impiedica sa reusesti sa te detasezi suficient de mult incat sa vezi sau macar sa intuiesti imaginea de ansamblu a situatiei prezente, dar in timp vei reusi sa capeti perspectiva. Cu afirmatii pozitive in mintea ta, nu permite gandurilor negative sa iti sufoce lumea emotionala si sa te faca sa fii nelinistit in aceste zile. Tine de bunul simt si fii prudent dar calm.

Horoscop 11 aprilie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu esti constient ca unele conflicte nu te vor duce prea departe dar asta nu schimba deocamdata faptul ca ai anumite impulsuri. Alegerile rationale sunt greu de controlat cand Luna si Uranus sunt in cuadratura. Desi in general esti mandru de tine, este usor sa fii distras in aceste zile. Cel mai bine recurge la tacere in loc sa alegi cuvinte care ranesc, dar chiar si daca ai izbucniri emotionale incearca sa nu te judeci. Exista si asa destul de multa dificultate chiar daca nu pare, deci nu iti complica inutil viata la nivel personal.

Citeste si Horoscop Minerva 11 – 17 aprilie 2022. Unele zodii încă aşteaptă primăvara

Horoscop 11 aprilie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi poti simti mai profund starea de recunostinta din valoarea lucrurilor pe care le faci si traiesti in fiecare zi. Anumite rutine noi vor intra in viata ta ca sa iti coloreze placut existenta. Vezi tot ce e bun in ce faci clipa de clipa si astfel vor avea un efect calmant asupra ta. Fa doar ce trebuie neaparat sa faci si foloseste oportunitatea de a te odihni cat de mult poti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Horoscop dragoste 11 aprilie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Trebuie sa improvizezi si sa fii flexibil. Daca s-a strecurat plictiseala pe undeva in relatia ta, acum este momentul sa iei masuri.

Horoscop dragoste 11 aprilie BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Lucrurile arata bine in viata ta de cuplu. Visurile si dorintele tale se implinesc in compania partenerului. Daca esti singur, poti incerca sa flirtezi online ca sa nu-ti iesi din mana pentru cand vei putea sa iesi in oras.

Horoscop dragoste 11 aprilie 2022 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Poti avea o zi minunata  alaturi de partenerul de cuplu daca te-ai concentra mai mult pe relatia ta si pe nevoile partenerului. Intelege-i punctul de vedere, afla-i grijile si vezi ce se poate remedia. Daca esti singur, sunt sanse mari ca in viata ta sa apara o persoana speciala.

Citeste si Atenţie, a sоsit vremea întunecată a trădărilоr şi înşelării. Ce aduce Venus în Peşti, pentru fiecare semn al zоdiacului

Horoscop dragoste 11 aprilie 2022 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

O zi buna pentru a relua puntea comunicarii dintre tine si partenerul de cuplu. Veti putea depasi impreuna insecuritatile, nedumeririle, grijile. Asculta-l si pe el ca sa-si spuna pasurile, intelege-i punctul de vedere si veti putea gasi solutii. Daca esti singur, concentreaza-te mai mult pe tine insuti. Preocupa-te de grijile si nevoile tale si nu-ti pierde vremea cu situatii care nu iti fac bine deloc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.