Horoscop 11 februarie 2021. Mercur e retrograd, evitaţi orice ceartă joi

Dacă nu te afli într-o relație, în cadrul unei întâlniri cu prietenii sau colegii poți face cunoștință cu cineva de care o să te simți din ce în ce mai atașat sufletește, dar şi fizic. Tot mai mulți nativi se vor simți atrași pentru a se concentra pe carieră.

10 feb. 2021, 22:08
Horoscop 11 februarie 2021. Mercur e retrograd, evitaţi orice ceartă joi

Horoscop 11 februarie 2021. Este Lună Nouă în Vărsător, doar că nu e o Lună Nouă normală, avem Soarele și Luna în Vărsător. De asemenea, Mercur e retrograd. Mai avem Venus, Jupiter, Saturn în Vărsător! Nu s-a mai întâmplat acest lucru din 1962!

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi trebuie să fie o zi de liniște cu mai multă odihnă și sport. Încearcă să îți asculți corpul atunci când primești anumite semnale din partea lui pentru că sunt esențiale în viața ta cotidiană.Răbdarea nu este chiar atu-ul tău puternic, Berbec, dar va trebui să învățați să temporizați puțin în timpul acestui tranzit retrograd, mai ales atunci când vine vorba de munca în colectiv. Împărtășirea gândurilor voastre într-un cadru de colaborare poate deveni cu ușurință o sarcina complicată dacă nu sunteți atenți, deoarece este mai probabil ca oamenii să interpreteze greșit ceea ce spuneți și să vă ofensați. Fiți foarte atent la modul în care vă exprimați gândurile și lucrați cu ceilalți.

Horoscop 11 februarie 2021 Taur (21 aprilie – 21 mai)

O situație de care ți-ai dat seama la locul de muncă poate să îți facă mari probleme. Tratează lucrurile cu calmitate și analizează mult pentru că vei avea succes în această conjunctură.Acest Mercur retrograd va avea o influență deosebit de puternică asupra vieții voastre profesionale, nativ Taur, așa că nu vă mirați dacă întâmpinați întârzieri în proiecte sau vă este greu să vă exprimați în mediul din birou sau la job. În loc să începeți noi eforturi și proiecte, profitați de acest timp pentru a revedea ideile trecute sau pentru a vă perfecționa planul de dezvoltate în domeniul vostru actual.

Horoscop 11 februarie 2021 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii zodiei Gemeni așteaptă un răspuns sau un rezultat care le dă numai emoții și tensiune. Horoscopul zilei de joi, 11.02.2021, le recomandă nativilor Gemeni să aibă astăzi o zi în care să-şi pună toate planurile în ordine.Încercați să nu faceți prea multe ipoteze în timpul viitorului retrograd, Gemeni, deoarece confuzia datorată lui Mercur ar putea face dificilă estimarea imaginii de ansamblu. Mercur este planeta guvernatoare a Gemenilor, iar încetinirea sa vă poate capta într-un fel de inflexibilitate, ​​transformând convingerile personale în dogme rigide. Păstrați o minte deschisă în timp ce navigați într-o multime de potențiale provocări de comunicare și fiți pregătiți să vă lărgiți orizonturile pentru a lua în considerare perspective multiple.

Horoscopul zilnic Rac (22 iunie – 22 iulie)

O zi în care pur și simplu ai foarte multe idei bune. Eşti norocos astăzi şi-ţi va merge bine pe toate planurile.Este un lucru bun că nu sunteti străin de emotii sufletești, nativi Raci, pentru că acest tranzit retrograd va cere să faceți multe eforturi. În loc să vă implicați emoțional în problemele altor persoane, folosiți acest timp pentru a va ocupa de o reflecție interioară profundă și pentru a vă examina bagajul emoțional.Dacă sunteți dispus să gândiți out of the box și să aveți încredere în sinele vostru interior, puteți începe să depășiți durerile din trecut care vă împovărează, și să le lăsați în urmă.Racii trebuie să se schimbe în relații, fie că este vorba despre legăturile cu persoanele din familia sau partenerul de viață.

Horoscopul de azi Leu (23 iulie – 22 august)

O perioadă care implică multă atenţie şi ambiţie la serviciu sau pe băncile şcolii. Asigură-te că te odihnești bine și, de asemenea, că mănânci și dormi îndeajuns pentru a fi apt pentru ziua de astăzi. Acest tranzit retrograd îți afectează zona relationala, nativ Leu, așa că s-ar putea să simți o anumită tensiune în viața ta sentimentala. Dezacordurile din trecut ar putea reapărea acum și s-ar putea să existe și probleme noi dacă nu exersați abilități de ascultare bune. Profitați de ocazie pentru a fi obiectiv cu privire la problemele din cadrul parteneriatului vostru și încercați să abordați punctele de dispută în loc să le treceti sub tacere.

Horoscop 11 februarie 2021 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ca unul dintre cele mai organizate semne zodiacale, problemele de planificare ale lui Mercur vor fi partea cea mai frustrantă a acestui tranzit retrograd. Chiar și cele mai bune eforturi pentru a planifica viitorul sunt susceptibile să întâmpine obstacole și confuzii, deci este mai bine să fiți flexibili în ceea ce privește calendarul si programul vostru. Este mai probabil acum ca lumea să întârzie sau să amestece acum lucrurile, inclusiv voi, așa că încercați să lăsați timp de rezervă atunci când planificati diferite întâlniri. În relația de cuplu ai multe necazuri și neînțelegerile se înmulţesc de la o zi la alta. Poate că ar fi mai bine să staţi separat o perioadă, până când se calmează spiritele.

Horoscopul zilnic  Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu îți mai arăta punctele vulnerabile în fața celorlalți indiferent dacă sunt membri ai familiei sau prieteni. Nu toți de lângă tine sunt oameni care merită să aibă parte de ajutorul tău. În timpul acestui tranzit retrograd, s-ar putea să vă luptați pentru a genera noi idei creative, așa cum faceți în mod normal, ceea ce poate fi frustrant. Dar dacă priviti cu atentie in trecut, in cautare de inspirație, s-ar putea să descoperiti că există câteva idei vechi, aproape uitate, care ar putea fi îmbunătățite folosind puterea acestui Mercur retrograd. Același lucru s-ar putea spune și pentru viața voastră sentimentala. În timp ce încercați să vă întâlniți cu oameni noi, o persoana din trecut ar putea veni să bată la ușă și să vă ofere distragerea perfectă de la necazurile perioadei retrograde a lui Mercur.

Horoscopul banilor 9-14 FEBRUARIE 2021. Mişcarea planetelor umple conturile acestor zodii

Horoscop 11 februarie 2021 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În ultima vreme ai făcut foarte multe eforturi în zadar. Parcă te confrunţi cu o rotiță care merge în gol și nu îți oferă nicio satisfacţie. Acest retrograd te-ar putea duce într-o călătorie emoțională către interior și problemele ramase din perioada copilăriei ar putea ieși la suprafață. În loc să vă consolați cu amintiri sau să încercați să le ștergeți cu totul, încercați să fiți deschiși, să vorbiți despre problemele voastre, cu oameni în care aveți încredere. De data aceasta Mercur retrograd oferă o bună oportunitate de a remedia neînțelegerile cu membrii familiei sau cu prietenii de lungă durată, așa că căutați să vă împăcați cu ei.

Horoscopul de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Primeşti propunerea de a te asocia cu cineva pe plan profesional. Nu alege să baţi palma dacă simți că nu este o persoană de încredere. Te simți pierdut în cuvinte în lumina acestui Mercur retrograd, Săgetător, iar această stare este neobișnuită pentru tine! Dacă nu ești atent, viața ta socială s-ar putea transforma într-un amestec de texte confuze, e-mailuri încurcate și apeluri pierdute, în următoarele câteva săptămâni, dar poți evita acest aspect fiind un ascultător mai bun și fără să omiți detalii. În timp ce energia semnului vostru de foc vă face să doriți să avansati, perioadele lui Mercur retrograd cer o încetinire, așa că gândiți-vă bine înainte de a da expedia orice formă de mesaj digital, anunţă enigmeleuraniei.ro

Horoscop 11 februarie 2021 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Seninătate și bucurie în această zi. Era momentul și pentru lucruri frumoase după o perioadă cam nefastă. Te gândești la banii tăi în timpul acestui Mercur retrograd, Capricorn, dar asta nu înseamnă că este un moment bun să-i cheltuiești. E bine să evitați să faceți achiziții mari, dacă este posibil. Intervin probleme tehnice atunci când vă așteptați mai puțin și s-ar putea să regretați mai târziu sau să constatați că nu ați obținut ceea ce vă așteptați. Finanțele sunt ușor de perturbat în cadrul acestui tranzit, așa că fiți extrem de sârguincios în verificarea extraselor de cont, la plătirea la timp a facturilor și mai ales la respectarea bugetului.

Horoscopul zilnic Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ți-ai cumpărat un lucru extrem de scump la care tânjeai de ceva timp…Eşti foarte fericit, dar nu ar strica să faci economii în perioada următoare. Cu retrogradul care are loc în întregime în zodia voastra, îl veți percepe într-un mod foarte personal, nativi Vărsător. Sunteți de obicei înzestrat cu opinii puternice și idei noi, dar s-ar putea să vă simțiți mai mult în ceață , timp de trei săptămâni, incapabil să formulați un gând propriu. În loc să încercați să vă concentrați inutil, lăsați-vă mintea să ia o pauză, încetinindu-vă ritmul și acordându-vă ceva timp pentru a vă gândi la situația voastră. Renunțați la noțiunile preconcepute despre cine sunteți și începeți de la început proiectele și planurile.

Horoscop 11 februarie 2021 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai nevoie de o comunicare mai bună cu echipa ta. Astăzi este o zi destul de tumultuoasă! Nu ai o stare prea bună și nu te-ai putut bucura nici de cafeaua sau de ceaiul de dimineață. Peștii trebuie să schimbe modul de lucru și să renunțe la bârfele dăunătoare, căci acestea se pot întoarce împotriva lor. Primul Mercur retrograd al anului vă va afecta într-un mod mai spiritual, Pești. Acum veți încerca să înțelegeți cum se aliniază căutările personale cu obiectivele colectivului. În loc să vă epuizați cu distrageri ale atentiei pentru a menține disconfortul la distanță, permiteți-vă să fiți prezenți și să luați în considerare modalități prin care vă puteți alinia morala la acțiunile voastre zilnice. Odată ce retrogradul este pe sfârșite, veți avea o idee mai bună despre modul în care doriți să procedați.