Horoscop 11 mai 2022. O zi în care certurile trebuie evitate

Luna in crestere continua sa se miste in constelatia Racului. Ea va favoriza finalizarea cazurilor vechi si stabilirea vietii personale. Concentreaza-te mai bine pe lucrurile pe care le-ai inceput deja si termina-le. Sau ia o pauza. Tot astazi se recomanda sa dedicati timp stabilirii vietii personale si a relatiilor cu cei dragi.

10 mai 2022, 20:04
Horoscop 11 mai 2022. O zi în care certurile trebuie evitate

Horoscop 11 mai 2022 Berbec

Astazi nu este cea mai buna zi pentru a pierde timpul in pijamale. Aceasta este ziua in care sa-ti imbraci cel mai bun costum, sa iesi in lume si sa vorbesti cu oamenii care conteaza pentru tine. Aceasta este ziua in care sa spunem da oportunitatilor care par sa apara de nicaieri. Surpriza este singurul lucru la care te poti astepta astazi. Sfat: Aveti incredere ca Universul va deschide toate usile astazi.

Taur

Experimentati o varietate de sentimente, Taur. Inoti intr-un ocean de emotii. Doar asigurati-va ca cealalta persoana este pe aceeasi lungime de unda ca si dvs. Tine minte ca asteptarile pot fi usor diferite de ale tale. Da, si inca ceva! Nu lasati ceea ce se intampla in plan personal sa va distraga atentia de la obiectivele dvs. profesionale. Viata ta personala este in plina desfasurare.

Horoscop Maria Sârbu. Ce aduce săptămâna pentru fiecare zodie. Mercur retrograd încurcă ițele
Horoscop 11 mai 2022 Gemeni

Exista un conflict in sufletul tau. O parte vrea sa apese pedala de acceleratie. A doua cere o pauza si lasa evenimentele sa se desfasoare ca de obicei. Aminteste-ti ca uneori a renunta inseamna a fi curajos, Gemeni. Calmeaza-te si fii prudent atunci cand iei o decizie. Ceea ce ar trebui sa fie al tau nu va merge nicaieri de la tine. Sfat: Uneori trebuie sa faci un pas inapoi pentru a castiga.

Rac

Astazi vei fi inconjurat de energia impermanentei, Rac. Probabilitatea unor certuri este mai mare ca niciodata. Intreaba-te cat de important este sa castigi cu orice pret, mai ales atunci cand ego-ul tau ameninta ca va avea mai bine de tine. Ce va va ajuta in aceasta etapa? Putina bunatate si compasiune. Amintiti-va ca va aflati in mijlocul coridorului eclipsei. Mercur retrograd va veni in curand. Sfat: Incearca sa eviti certurile astazi, fii mai amabil.

Leu

Acum nu este momentul sa incepem ceva nou. Concentrati-va pe proiecte care au inceput deja. In primul rand, trebuie sa-ti indrepti energia spre a-ti ajunge si a termina treburile neterminate, Lei. Unii dintre voi sunteti pe cale sa va mutati. Schimbarile in viata ca acestea sunt rareori usoare. Abordati-le cu greutate minima pe umeri. Sfat: Nu incepe proiecte noi, termina-le pe cele vechi.

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Zodiile de pământ schimbă macazul
Horoscop 11 mai 2022 Fecioara

Nu-ti ascunde inima – Cupidon te urmareste. Da o noua sansa relatiei tale. Permite-ti sa fii vulnerabil, mai ales in compania celor pe care ii iubesti. Dar cei care petrec timp departe de casa ar trebui sa aiba grija sa-si intareasca propria protectie. Este vorba despre riscul de a face fata presiunii morale din partea celorlalti. Fii pregatit sa dai un raspuns. Sfat: Deschide-ti inima, lasa-i pe cei dragi sa te iubeasca.

Balanta

Astazi astrele va pun o intrebare importanta: petreci la fel de mult timp in casa ta ca afara? Considerati aceasta o recomandare cosmica pentru a va scurta lista de lucruri de facut in fiecare zi. Acesta este momentul perfect pentru a sta intins in pat, a citi o carte, a viziona un serial sau a asculta muzica preferata. Daca iesi in oras astazi, atunci doar pentru o plimbare pe indelete printre peisajele tale preferate. Sfat: Petrece toata ziua acasa si relaxeaza-te.

Horoscop 11 mai 2022 Scorpion

„Multumesc, urmatorul” este mantra ta principala pentru astazi, Scorpion. Meriti sa ai in apropiere o persoana care sa puna intreaga lume la picioarele tale si sa nu cauti de fiecare data o multime de scuze ridicole. Incepe sa te iubesti si inceteaza sa alergi dupa cei care nu te apreciaza. Meriti mai mult! Esti o persoana creativa care are nevoie de inspiratie. Fara iubire nu poti lucra. Sfat cosmic: alege partenerul de viata potrivit.

Sagetator

A fost o vreme cand nu aveai nicio perna financiara. A fost o vreme cand puteai sa cumperi doar lucrurile marunte care aduc bucurie. Dar acum nu este momentul. Intri intr-o perioada de abundenta. Acordati-va permisiunea de a cheltui pentru diferite placeri. Ganditi-va la asta astfel: serviciile si lucrurile pentru care platiti le vor oferi altora un mijloc de existenta. Sfat: Investeste astazi in placere.

Capricorn

Ati facut pasi seriosi in cariera, dar, din pacate, nu au dat rezultatele dorite. Ar trebui sa fie acesta un motiv pentru a renunta la tot si a accepta esecul? Gandeste-te la cafeaua de dimineata. Stelele va incurajeaza sa va revizuiti planul de actiune si sa faceti ajustarile necesare. Universul te va sprijini si totul va merge in directia corecta. Sfat: Esecul nu este un motiv pentru a renunta.

Horoscop 11 mai 2022 Varsator

Daca nu am gresi, nu am invata niciodata cum sa luam deciziile corecte. Aminteste-ti de cate ori ai cazut in copilarie inainte de a putea merge. Toate dificultatile pe care ti le-a trimis Universul sunt necesare doar pentru a te face mai puternic. Este timpul sa privim lucrurile vechi intr-un mod nou. Universul va ofera o a doua sansa, nu o ratati.

Pesti

In unele zile simti ca ai realizat tot ce ti-ai propus. In alte zile, pare ca nu reusesti sa ajungi in varf. Acesta din urma poate fi adevarata in cazul tau astazi, Pesti. O modalitate buna de a rasuci comutatorul este sa va amintiti ca dificultatile te apropie de obiectivul tau. Stelele va incurajeaza sa va cresteti abilitatile.