Horoscop 13 martie 2021. E timpul pentru un nou început! Luna Nouă în Peşti vă ajută să o luaţi de la capăt

Este ziua Lunii noi in Pesti. Esti pregatit pentru ceva nou? Esti pregatit sa alegi obiceiuri noi? Esti pregatit pentru visuri noi? Stabileste-ti prioritatile si fa tot ce poti ca sa obtii ceea ce vrei.

12 mart. 2021, 23:15
Horoscop 13 martie 2021. E timpul pentru un nou început! Luna Nouă în Peşti vă ajută să o luaţi de la capăt
Horoscop 13 martie 2021

Horoscop 13 martie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu esti tipul de persoana careia sa ii placa sa deruleze o viata conventionala mereu. Tu nu te temi de necunoscut si adori lumile si culturile noi ce iti stimuleaza imaginatia si fanteziile. Uneori ai dorinta sa iti schimbi complet viata ! Astazi vei fi incantat sa gasesti directii neobisnuite care sa duca si sa deschida orizonturi noi vietii tale, chiar si doar pe segmente mici si aparent banale. Din lucruri mici ies cele mari si bune.

Horoscop 13 martie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Gandirea iti este foarte clara astazi si vei vedea ca lucrurile in general curg lin si bine. Perspectiva ta despre cum vrei sa evolueze lucrurile este in aliniere cu ce se intampla acum in viata ta. Cu alte cuvinte, faci totul asa cum trebuie. Fii tu insuti astazi si lasa alti oameni sa se alinieze ei natural la modul tau de a gandi. Nu este nevoie sa te ascunzi de adevarul a cine esti si cum gandesti doar ca sa corespunzi.

Citeste si Horoscop Cassandra. Se anunţă un weekend plin de bucurii. Ce zodii au cumpene în amor

Horoscop 13 martie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi poti da ochii roata in tau si constata ca viata iti este plina de oameni destul de neinteresanti. Sunt toti la fel si se potrivesc perfect societatii conservatoare in care traiesti. Dar nu vrei sa fii ca ei si doresti sa cunosti oameni diferiti, mai plini de viata, mai nonconformisti. Poate esti prea departe de ei. Ai nevoie de intentia de a-i intalni, apoi de disponibilitatea sa faci actiuni concrete, adica un pic de efort sa ii gasesti si sa petreceti timp impreuna. Fa-ti un plan de bataie.

Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro

Horoscop dragoste 13 martie 2021. E nevoie de putin efort!

Este Luna noua in Pesti. Este ziua cea mai potrivita sa iti pui planurile in miscare. Dar pentru a reusi ceea ce doresti, e nevoie si de putin efort. Nu renunta, insa, la increderea de sine si la entuziasm.

Horoscop dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Optimismul iti conduce astazi viata de cuplu si esti norocos ca vezi lucrurile intr-o lumina pozitiva. Asta te ajuta sa te relaxezi si sa te bucuri de clipele petrecute alaturi de partener. Starea ta este molipsitoare. O zi frumoasa vi se anunta ! Daca esti singur, astazi este ziua care te deschide spre o noua aventura romantica. Petrece clipe vizualizand cum ai vrea sa arate urmatoarea ta poveste de amor. Trimite in Univers dorintele tale si apoi asteapta. Cosmosul lucreaza. Ai rabdare.

Horoscopul dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Cand vine vorba azi de viata ta sentimentala, cheia este sa te relaxezi ceva mai mult. Nu continua sa impingi partenerul si sa pui presiune pe el/ea pentru ca are si acest om limitele sale. Incearca sa fii o prezenta placuta pentru cineva. Cand tu simti ca esti cea mai placuta companie pentru tine, inseamna ca esti si pentru altii. Adopta o atitudine pozitiva si veti putea avea o seara placuta impreuna. Daca esti inca singur, opreste-te din a ascunde adevarul. Daca iti place de cineva, da tu primul pas, pune cartile pe masa si vorbeste despre ceea ce simti. Nu vei fi dezamagit. Si nici nu ai nimic de pierdut.

Citeste si Horoscop Urania 13-19 martie 2021. Alchimii sufletești pot descătușa niște sentimente înăbușite

Horoscop dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Lucrurile se deruleaza relativ lin si linistit in relatia ta de cuplu astazi. Asigura-te ca iti lasi toate problemele sociale la usa si ca iti protejezi viata de iubire de orice stres sau anxietati care raman agatate de tine de la munca. Doar asa te vei bucura de o seara minunata. Esti inca singur ? Astrele sunt favorabile unei noi conexiuni care te va face sa iti tremure genunchii. Ai rabdare. Intre timp, asigura-te ca in fiecare zi arati cel mai bine si ca vibrezi deschidere si optimism.

Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro