Horoscop 14 martie 2021. Este timpul să aveţi încredere în voi mai mult decât în oricine altcineva şi să luaţi decizia pe care o amânaţi de multă vreme

Contextul astral al zilei favorizează mai cu seamă sectorul sentimental. Acolo unde au existat neînţelegeri, azi acestea se pot lămuri dacă există comunicare. Aveţi grijă la persoanele care vin din trecut. Pot tulbura apele şi nici nu aud e gând să rămână mult timp în viaţa voastră.

13 mart. 2021, 22:21
Horoscop 14 martie 2021. Este timpul să aveţi încredere în voi mai mult decât în oricine altcineva şi să luaţi decizia pe care o amânaţi de multă vreme
Horoscop 14 martie 2021

Horoscopul zilei de 14 martie 2021 Berbec

Aveţi parte de o zi uşor tensionată şi veţi face cu greu faţă doleanţelor celor dragi. S-ar putea să vi se necesite ajutorul în multe situaţii şi nu prea veţi putea refuza. În anumite probleme, însă, e nevoie de experienţa voastră, iar dacă nu ştiţi cu adevărat ce să spuneţi, e de preferat să fiţi sinceri. Decât să îndrumaţi greşit pe cineva, mai bine nu o faceţi deloc.

Horoscop 14 martie 2021 Taur

Atitudinea voastră trece de la o extremă la alta. Deşi ziua începe prost, sunt șanse ca o veste extraordinară să schimbe complet situația. Informațiile sunt fie cu privire la bani, fie la o oportunitate uriașă pe plan profesional. Ar fi recomandat, totuși, să analizeze cu răbdare înainte de a lua o decizie definitivă. Tentația e mare, la fel ca și riscul.

Horoscop 14 martie 2021 Gemeni

Astăzi trebuie să mai schimbaţi câte ceva din rutina cotidiană a vieţii, să-i mai daţi puţină noutate, strălucire şi chiar picanterie! Să vă faceţi prezenţa interesantă! Ar fi necesar să analizaţi evenimentele din ultimul timp. Aspecte favorabile par că vă avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social.

Horoscop 14 martie 2021 Rac

Este posibil să vă simțiţi limitaţi din mai multe direcții, ca și cum viața voastră ar fi construită doar din obligații. Știţi că nu e așa, iar cele pe care le aveţi acum sunt asumate, cel mai probabil, de bunăvoie. Este doar un moment puțin mai întunecat, nu e chiar o dramă.

Horoscop 14 martie 2021 Leu

Se accentuează unele dispute cu cei din anturaj și astăzi nu va mai fi la fel de ușor să le temperaţi, chiar dacă veţi dori acest lucru. Ziua se anunță intensă, așa că va trebui să faceţi un efort ca să temperaţi anumite tendințe războinice. De dragul armoniei de care aveţi mare nevoie.

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Fecioară

Totul pare un haos în jurul vostru. Pur și simplu s-au adunat prea multe emoții și trăiri, așa că un moment de singurătate ar putea face minuni. Încercaţi să vă ascultaţi instinctul și să obțineţi sentimentul că știţi încotro vă îndreptați, altfel aţi putea pierde direcția în toată această agitație.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 martie 2021. Malefica Lilith este pregătită din nou pentru a le face viața grea zodiilor

Horoscop 14 martie 2021 Balanţă

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amânaţi de ceva vreme pentru că nu vă simţeaţi pregătiţi să spuneţi ultimul cuvânt. Aţi întors problema pe toate părţile, aţi adunat informaţii şi acum deţineţi toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte.

Horoscop 14 martie 2021 Scorpion

Astăzi veţi simţi că sunteţi împliniţi sufleteşte şi veţi realiza, pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, ce aveţi lângă voi: familia, prietenii şi persoana iubită. Nu veţi avea nevoie de nimic altceva pentru a fi fericiţi.

Horoscopul zilei 14 martie 2021 Săgetător

Astăzi veţi fi puşi în faţa unor decizii extrem de importante. În cazul în care nu sunteţi siguri pe răspunsul pe care urmează să îl daţi, încercaţi să vă consultaţi cu persoanele despre care ştiţi că au o experienţă de viaţă mai mare şi care v-ar putea îndruma mai bine. Nu vă stresaţi. Aveţi tendinţa de a lăsa emoţiile de moment să vă conducă, iar asta poate fi în defavoarea voastră.

Horoscop 14 martie 2021 Capricorn

Astăzi este posibil să primiți un mesaj de la o persoană cu care nu ați mai vorbit de mult timp. Acceptați discuția pentru că veți avea parte de o mulțime de surprize plăcute și de informații utile care s-ar putea să vă fie de mare folos pe viitor.

Horoscop 14 martie 2021 Vărsător

Cel mai rapid mod de a obține mai multă încredere în propriile forțe este să încercați lucruri pe care nu le-ați mai încercat până acum. S-ar putea să pară ușor înfricoșător la început, însă din momentul în care acceptați provocările nu mai există decât o singură soluție, respectiv să luați taurul de coarne și să luptați pentru îndeplinirea obiectivului.

Citeste si Horoscop Urania 13-19 martie 2021. Alchimii sufletești pot descătușa niște sentimente înăbușite

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Peşti

Relația amoroasă în care sunteți implicați poate ajunge la un alt nivel dacă reușiți să vorbiți deschis despre sentimente. În mod cert veți avea de câștigat dacă vă asumați cuvintele folosite. Veți găsi înțelegere chiar și în momentele mai puțin plăcute și chiar dacă aceasta nu iese din prima la iveală.