Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 martie 2021. Malefica Lilith este pregătită din nou pentru a le face viața grea zodiilor

Mariana Cojocaru a realizat horoscop săptămânal pentru perioada 14 - 20 martie 2021. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie.

12 mart. 2021, 23:19
Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 martie 2021. Malefica Lilith este pregătită din nou pentru a le face viața grea zodiilor

Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 martie 2021 pentru zodia BERBEC

Berbec- Aspecte noi pe harta destinului general al săptămânii care urmează. Chiar cu dedicație pentru voi, Universul vă anunță, cu surle și trâmbițe, că Luna va fi conjunctă cu Kiron în constelația voastră. Va face tri-cvintil cu alinierea de planete din Pești(Soare-Neptun-Venus) și Stellium-ul din Vărsător(Saturn, Jupiter, Mercur și Norocul Divin). Schimbările se vor produce în lanț: dragoste, carieră, sănătate ș.a.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR
Taur- Cum Lilith este împreună cu Uranus, secretele grele vă marchează destinul. Este Karma lui Lilith, deci neastâmpărata își va băga coada… Mă și gândeam la bărbații care la vârsta pensionării concep copii cu te miri cine, din relații secrete și/sau relații la vedere. Dragoste o numesc ei, chiar dacă relațiile sunt și în serie și în paralel(valabil și la mulți bărbați din alte zodii). Nu sunt excluse nici “divele”.

Horoscop Cassandra. Se anunţă un weekend plin de bucurii. Ce zodii au cumpene în amor
Horoscopul săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia RAC
Rac- Cuadratura Soarelui natal cu Luna din Berbec la debut de săptămână, anunță cumpene în dragoste, carieră, familie(sănătatea voastră sau a altcuiva). Probleme și gânduri grele vă macină, că nu găsiți soluții pentru a descoperi noi filoane în carieră sau business. Cu tri-cvintilul din Pești-Vărsător- Berbec, vizate sunt și aspectele care țin de acte, justiție, studii și reorientare, repliere, readaptare,regăsire.
Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 martie 2021 pentru zodia GEMENI

Gemeni- Spuneam de la Berbec de aspectele astrale grele ale perioadei și de influențele planetelor cu greutate la Taur. Cum Axa Karmică vă stârnește curiozitatea, mulți aveți dileme pentru că nu știți ce ați fost și ce ați făcut inclusiv în vieți anterioare. Acolo sunt răspunsurile la multe din întrebările care vă preocupă și nu e o chestiune de joacă, cu site-uri de pe internet. Sănătate „gri”.

Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 martie 2021 pentru zodia LEU
Leu- Tri-cvintilul format de planetele din Berbec-Pești-Vărsător anunță evenimente în cascadă.  Analizam deja de la Berbec tandemul Lună-Kiron, Stellium-ul din Vărsător(Saturn, Jupiter, Mercur și Norocul Divin), alinierea de planete din Pești(Soare-Neptun-Venus) și avertizam asupra impasurilor în dragoste(compatibilități/incompatibilități), carieră, business, familie și sănătate.

Horoscop Urania 13-19 martie 2021. Alchimii sufletești pot descătușa niște sentimente înăbușite
Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 martie 2021  pentru zodia FECIOARĂ
Fecioara- Schimbări de macaz și, nu-i exclus să acționeze forța centrifugă pe destin. Sunteți piloți de Formula 1?! Nu cred, de aceea presiunea astrală va fi maximă și va acționa asupra voastră, chiar aruncându-vă de pe pista de concurs în competiția cu viața. Cum fiecare are ecuația lui personală de destin, soluția nu am cum să v-o dau aici, într-o analiză ultra-generală. Și misiunea karmică diferă…

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Necunoscutele nu sunt ca la „Te cunosc de undeva” sau “Survivor”, căci nu am cum să-i cunosc pe toți cum o știu pe Majda Aboulumosha, evident nativă Balanță. Pe ceilalți din compertiție nici nu-i știu, că și televiziunea este o chestiune complexă, iar mulți sunt meteori trecători.

Horoscop Mariana Cojocaru 14 – 20 martie 2021 pentru zodia SCORPION

Scorpion- Superficialii zodiei sunt spirite inferioare. Mulți se consideră specialiști în domeniile lor, dar vă spun că am cunoscut persoane care vă strică zodia. Spiritele Superioare ale zodiei NU sunt părerologi în domeniile lor sau care dau din coadă să ocupe funcții nemeritate și să intoxice poporul cu televizorul. Cu Lilith și Uranus în Taur, intră în acțiune Karma lui Lilith: carieră, dragoste, sănătate etc.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro