Horoscop 15 mai şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HROOSCOP: Ziua de vineri si intreg weekendul sunt destul de incarate emotional pentru majoritatea nativilor zodiacului, din cauza unor evenimente care au loc pe neasteptate.

15 mai 2015, 04:55
Horoscop 15 mai şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Zi de vineri destul de agitata pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca li se cer mult prea multe lucruri la locul de munca. In weekend insa vor reusi sa uite de toate problemele legate de job si sa se relaxeze.

TAUR – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Ziua de vineri este decisiva pentru Tauri din punct de vedere amoros. Depinde doar de ei daca vor avea sau nu o relatie de acum inainte si daca vor reusi sa fie toleranti cu persoana iubita. Weekend-ul vine insa cu vesti bune din punct de vedere financiar.

GEMENI – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Gemenii au o zi de vineri si un weekend minunate. Vineri au parte de diverse intalniri care se vor dovedi a fi cat se poate de profitabile pentru viitor iar in weekend vor petrece mult timp alaturi de persoanele dragi, ceea ce ii va umple de energie pozitiva.

RAC – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Si Racii au o zi de vineri si un weekend aproape perfecte, avand in vedere ca afla vesti minunate cu privire la starea de sanatate a unei persoane apropiate. In weekend nativii acestei zodii vor petrece clipe frumoase alaturi de cei dragi.

LEU – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Zi de vineri destul de incarcata pentru Lei, insa nativii acestei zodii primesc o serie de vesti atat de bune incat uita de oboseala care-i macina. Vor reusi sa treaca cu bine peste absolut toate problemele iar in weekend vor avea parte doar de surprize placute din partea celor dragi.

FECIOARA – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Fecioarele isi dau seaman vineri ca ar cam fi cazul sa faca un efort pentru a se stabiliza financiar. Nativii acestei zodii pun la cale un plan destul de bun pentru a face acest lucru iar in weekend vor adauga planului ultimele retusuri, pentru a putea porni cu dreptul de luni.

Continuarea pe Lyla.ro