Horoscop 16 aprilie 2023. Contextul astral favorizează exprimarea mai uşoară a sentimentelor

Luna emotionala se uneste cu Saturn cel auster, facand mai usoara alunecarea in negativitate. Luna nu este de acord cu Venus cea perfectionista, facandu-ne mai ingaduitori.

15 apr. 2023, 20:53
Horoscop 16 aprilie 2023. Contextul astral favorizează exprimarea mai uşoară a sentimentelor

Horoscop 16 aprilie 2023. In plus, alinierea Lunii cu Marte cel indraznet ne poate starni pasiunile si ne poate sustine ambitiile. In cele din urma, Luna lucreaza cu Mercur cel comunicativ, pregatindu-ne sa ne explicam sentimentele si sa ne legam corect unul cu celalalt. Mandria nu ar trebui sa va impiedice sa le spuneti altora cum va simtiti cu adevarat.

Horoscop 16 aprilie 2023. BERBEC

Astazi te simti pozitiv si entuziast cu privire la viitor. Fii totusi prudent sa nu te lasi luat de val de entuziasm si sa faci o miscare gresita. Nu fii pripit pentru ca va fi dificil sa corectezi greseli in viitor. Incearca sa ramai calm si sa nu te inflamezi, cauzand conflicte inutile cu cei din jurul tau.

Citeste si Ultima dată Pluto a fost în Vărsător acum 230 de ani. 5 sfaturi NOI ca să profiți de energia Planetei morții și a renașterii în vizionarul Vărsător

Horoscop 16 aprilie 2023. TAUR

Ai tendinta sa te lasi coplesit de probleme, iar din acest motiv ele tot revin sa te bantuie si zapaceasca. Schimba tactica si incearca sa faci totul la timp. Deasemenea, se merita sa accepti si parerea sau ajutorul altor oameni ca sa gasesti solutii cat mai repede.

Horoscop 16 aprilie 2023. GEMENI

Pregateste-te pentru o portie mare de incredere de sine ! Te simti sigur pe tine astazi si asta te ajuta sa faci maximum din oportunitatile care vin pe calea ta si care vor avea un efect major asupra directiei de viitor. Incearca sa ramai calm si foloseste logica ca sa rezolvi orice problema care apare. Mai presus de toate, evita sa te certi cu cei din preajma ta.

Horoscop 16 aprilie 2023. RAC

Aceasta zi te face sa chestionezi multe lucruri si sa iti revizuiesti pozitia. Ai fost putin confuz recent si asta te-a impiedicat sa vezi ceva clar. Nu de acum incolo, insa. Gandurile tale s-au clarificat si acum poti recunoaste greselile facute in trecut despre oameni si situatii. Aceasta este sansa ta sa iti pui viata in ordine buna si sa te dedici spre viitor cu mai multa pace in suflet si minte.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si 4 zodii puternic tulburate de intrarea planetei iubirii, Venus, în Gemeni. Ce decizii grele trebuie să ia