HOROSCOP 19 FEBRUARIE: Ce v-au rezervat astrele

Publicat: Marţi, 18 Februarie 2014 23:16 // Actualizat: Marţi, 18 Februarie 2014 23:16 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop. Soarele iese din Peşti, favorizate sunt persoanele din zodia Leu. 

Horoscop Berbec

Legătura cu partenerul de viaţă îţi va da astăzi ceva bătăi de cap. Şi asta deoarece simţi apropiindu-se valul unor schimbări în această zonă, dar încă preferi să afişezi o mină amabilă, fără a avea curajul de a-ţi expune adevăratele sentimente. Totuşi, spre seară, îţi va fi greu să te mai cenzurezi. În plus, eşti tentat să mergi încă pe mâna căilor bătătorite, a metodelor tradiţionale. Urmează o perioadă favorabilă introspecţiei, aşa că treci prin filtrul raţiunii sentimentele de acum. 

Horoscop. Ce obiecte să porţi la tine ca să ai noroc, în funcţie de zodia ta

Horoscop Taur

O dată cu intrarea Soarelui într-un sector social mai relaxat, mai scade puţin şi tensiunea care însoţea subiecte precum locul de muncă dar şi statutul tău. Relaţiile cu colegii se menţin bune datorită dispoziţiei de a păstra o pace aparentă, cu scopul de a face lucrurile să funcţioneze. Însă, asta nu înseamnă că eşti dispus să renunţi la conceptele după care te ghidezi, de altfel foarte bine înrădăcinate. Fii deschis către noi idei şi perspective, chiar dacă nu e comod la început.

Horoscop Gemeni

Afirmarea proprie va fi un subiect de actualitate în următoarele săptămâni dar astăzi încă eşti cuprins de o dispoziţie ludică, de care vrei să profiţi şi ieşi în lume, să te bucuri de o companie dar şi de o conversaţie plăcută, fără însă a fi nevoit să intri în profunzimi sentimentale. Aspecte aparent uitate le poţi folosi acum în evaluarea unor relaţii. La serviciu, va trebui să reinventezi modul de abordare a unor chestiuni juridice, renunţând la metodele tradiţionale.

HOROSCOP: Toate combinaţiile posibile între zodii. Găseşte-ţi zodia compatibilă

Horoscop Rac

Rezistenţa la schimbarea atitudinii vizavi de persoanele dragi, inclusiv în relaţia cu copiii, nu te va face decât să laşi o impresie falsă precum că eşti mulţumit de situaţie. De fapt, tensiunea există şi probabil mai spre sfârşitul zilei se va manifesta cumva. De aceea acum ar fi indicat să treci prin filtrul raţiunii aceste chestiuni care te afectează la nivel subconştient, dar şi să extragi semnificaţia comportamentului celor implicaţi, găsind soluţii noi de rezolvare.

Horoscop Leu

De astăzi stăpânul zodiei tale, Soarele, păşeşte într-un sector mai introspectiv iar în perioada următoare ai ocazia să-ţi iei mai atent la puricat zona sentimentală, cu bune şi cu rele. Partea bună este că porneşti cu dreptul, fiind dispus să dialoghezi, să te aşezi la masa negocierilor în toate relaţiile parteneriale. Important este să nu te cramponezi de tipare de gândire moştenite de generaţii întregi legate de rolul fiecăruia în cadrul familiei. Fii deci pregătit pentru o zi interactivă.

Horoscop Fecioara

Discuţiile de la locul de muncă, mai ales cele care implică şi capitolul bănesc, sunt astăzi în centrul atenţiei tale. Vei fi provocat să-ţi reevaluaezi relaţiile cu cei din jur, fiind mai atent la situaţii care par a se repeta. Practic, trebuie să fii mai atent la ce-ţi spune intuiţia, fără însă a nu uita de filtrul raţiunii. În plus, este în avantajul tău să găseşti noi modalităţi de exprimare şi de a-ţi spune franc punctul de vedere, trecând peste neîncrederea că nu vei fi pe deplin înţeles.

Horoscop: Ce fel de personaj eşti pe Faceboook, în funcţie de zodie

Horoscop Balanţă

Astăzi eşti dispus să te implici mai mult în rezolvarea chestiunilor domestice, mai ales dacă este vorba de relaţia cu copiii. Totuşi, nu se poate spune că o vei face prea uşor, fiind necesară mai întâi o înţelegere a motivaţiilor fiecăruia. În plus, nici calmul sau răbdarea nu sunt astăzi un capitol forte, cu atât mai puţin după lăsarea serii. Deşi e posibil să te îndoieşti de adevărata ta valoare, fii încrezător în relansarea unor idei creative şi transformarea lor într-un nou job.

Horoscop Scorpion

Se prefigurează o zi favorabilă retragerii din zona socială pentru că nici energia, nici optimismul nu par a te caracteriza şi probabil ai nevoie de o perioadă dedicată relaxării şi refacerii forţelor organismului. În plus, nu pari a găsi cele mai facile căi de a transmite ceea ce te preocupă şi cel mai indicat ar fi să-ţi iei timp să-ţi analizezi mai bine sentimentele, împletind intuiţia cu raţiunea în încercarea de a pune cap la cap discuţii şi evenimente legate de cei dragi.

Horoscop Săgetător

Simţi că familia ar trebui să beneficieze de mai multă atenţie şi implicare din partea ta, dar astăzi nu poţi lipsi din cercul tău de prieteni. Alături de aceştia poţi fi stimulat să readuci în discuţie proiecte comune. Însă, nu te simţi confortabil să te lansezi într-un demers financiar sau cel puţin nu pari a găsi partenerii potriviţi care să te susţină în ceea ce ţi-ai propus şi asta se poate solda în finalul zilei cu o stare interioară tensionată. Încearcă să te eliberezi de tipare mentale inhibitorii.

Horoscop Capricorn

Comunicarea şi accentul pe relaţionare pot fi o cale de asigurare a succesului în perioada următoare cu condiţia să mai temperezi doza de scepticism privind viabilitatea planurilor tale de viitor. Cauţi aprobarea publică şi vei reuşi să o şi obţii folosindu-ţi la maxim puterea analitică în reevaluarea persoanelor, a situaţiilor cu care ai de-a face, precum şi a potenţialului acestora. Important este să-ţi temperezi nerăbdarea sau stilul prea direct, înainte de a identifica adevăratele motivaţii.

Horoscop Vărsător

Sistemul tău de valori poate fi un subiect de interes în perioada următoare şi n-ar trebui să porneşti cu stângul îndoindu-te de capacitatea ta de a realiza ceea ce ţi-ai propus sau apelând doar la soluţiile clasice. Deschiderea către noi relaţii fie cu străinătatea, fie către legături cu posibili mentori poate fi umbrită de dificultatea de a găsi pe cineva cu care să dezvolţi o relaţie funcţională. Spre seară, canalizează excesul de energie către activităţi care-ţi lărgesc într-un fel orizonturile.

Horoscop Peşti

O dată cu intrarea Soarelui în semnul tău zodiacal, atenţia ţi se va îndrepta mai mult către propria persoană, felului cum te prezinţi dar şi cum eşti perceput de către ceilalţi. Astfel, va trebui să găseşti un echilibru între înclinaţia către idealism în relaţii şi posibile stări angoasante legate de concepte şi tradiţii la care te raportezi. Toate acestea trebuie bine cântărite dar apelând la unitatea de măsură dictată de ceea ce-ţi spune sufletul, fără însă a te lasă copleşit de puterea emoţiilor.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

Citeşte şi

Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodie 

HOROSCOP: Cum să-i pătrunzi în suflet, în funcţie de zodie

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 feb 00:32
... on February 18, 2014
Horoscop. Soarele iese din Peşti, favorizate sunt persoanele din zodia Leu. ...
1
EUR
4.7798
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H