Horoscop 2014: Cât eşti de predispusă să suferi din dragoste, în funcţie de zodia ta

Astrele îşi pun amprenta asupra modului nostru de a ne comporta sau reacţiona atunci când suntem puse în faţa unor probleme. Atunci când vine vorba de cele amoroase, unele dintre noi avem tendinţa să dramatizăm şi să transformăm totul într-o situaţie total neplăcută, în timp ce altele dintre noi trec mai uşor peste obstacole.

RomaniaTV.net
24 ian. 2014, 09:29
Horoscop 2014: Cât eşti de predispusă să suferi din dragoste, în funcţie de zodia ta

Este destul de greu de zis cine va suferi mai mult sau mai putin din dragoste, insa in functie de zodia in care ne-am nascut fiecare, exista probabilitatea sa avem un anumit tip de comportament.

Esti curioasa ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental? Visezi la o noua iubire, dar ti-e teama ca vei fi dezamagita?

Afla cat esti de predispusa sa suferi din dragoste anul acesta, in functie de zodia ta:

Berbec

Esti foarte naiva si ai impresia ca orice relatie de iubire poate tine pana la adanci batraneti. Ar trebui sa incetezi sa-ti mai faci iluzii desarte, mai ales daca comportamentul iubitului tau nu este chiar exemplar. Sunt sanse foarte mari ca tu sa suferi din dragoste anul acesta, tocmai de aceea ar trebui sa iei viata in piept si sa privesti totul dintr-o perspectiva obiectiva.

Citeşte şi Horoscop: Ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea anul acesta, în funcţie de zodia ta

Taur

Esti puternica, sigura pe sentimentele tale si poti rezolva aproape orice problema de cuplu, trebuie doar sa iti doresti cu adevarat acest lucru. Nu-ti plac schimbarile, tocmai de aceea o despartire nu este chiar ceva peste care poti trece foarte usor. Poti indura aproape orice, mai putin o schimbare de genul acesta. Asadar, pentru ca anul acesta nu se anunta a fi unul foarte bun pe plan sentimental pentru tine, ar trebui sa incerci sa-ti gasesti echilibrul.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce şanse aveţi să vă mutaţi împreună, în funcţie de zodia lui

Gemeni

Esti destul de superficiala atunci cand vine vorba de relatii si rareori vei fi vazuta plangand dupa un barbat. Cu toate ca anul acesta nu va fi unul foarte bun pentru tine, la nivel sentimental, tu vei depasi foarte usor momentele mai dificile. Vei avea o dispozitie buna in general si nimic nu te va face sa-ti pierzi increderea in tine asa usor.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.