Horoscop: Ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea anul acesta, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Visezi la o dragoste ca în poveşti, însă aceasta se lasă aşteptată? Nu ar trebui să-ţi pierzi toate speranţele, pentru că în mod sigur ce e al tău e pus deoparte, iar atunci când te vei aştepta mai puţin, va apărea şi prinţul pe un cal alb în viaţa ta.

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 09:25
Horoscop: Ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea anul acesta, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Astrele pot avea si ele o influenta puternica asupra vietii tale sentimentale, insa nu trebuie sa pui totul in „carca” lor. Situatiile favorabile ti le poti crea si singura, trebuie doar sa iesi si sa socializezi mai mult.

Asadar, afla ce sanse ai sa-ti gasesti jumatatea anul acesta, in functie de zodia ta:

HOROSCOP: Berbec

Soarele va avea cea mai mare influenta asupra ta, anul acesta, asa ca atitudinea ta va fi una indrazneata. Vei cauta atentie si vei fi dornica sa cunosti persoane noi, asa ca mai mult ca sigur vei avea toate sansele sa-l intalnesti pe Fat-Frumos.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce trebuie să faci pentru un 2014 de excepţie, în funcţie de zodia ta

Te vei indragosti foarte curand, dar asta nu inseamna ca totul va dura pana la nesfarsit. Numai de tine va depinde daca povestea va avea un final fericit sau nu.

HOROSCOP: Taur

Iti doresti prea mult sa-ti intalnesti jumatatea, iar acest lucru se vede in tot ceea ce faci. Comportamentul tau va fi usor atipic, asa ca sa nu te mire daca anumite persoane din jurul tau iti vor bate niste apropouri. Cu toate astea, nu trebuie sa ramai fara sperante. Daca prima jumatate a anului nu va fi una foarte buna pentru tine, a doua jumatate a anului ti-a rezervat cateva surprize la capitolul dragoste.

Citeşte şi HOROSCOP 2014. Cum evoluezi în carieră în anul Calului de Lemn

HOROSCOP: Gemeni

Esti deja intr-o relatie dar simti ca iubitul tau nu este sufletul tau pereche? Iti doresti in continuare romantism si escapade in doi, indiferent de locatie? Pentru tine, timpul nu sta in loc, si acest lucru e cert. Asadar, inarmeaza-te cu foarte multa buna dispozitie si fii atenta la tot ceea ce se intampla in jurul tau. Vei avea sanse foarte mari sa-ti intalnesti jumatatea, anul acesta.

HOROSCOP: Rac

Desi nu-ti sta in caracter, anul acesta nu vei avea o atitudinea prea optimista si in mod sigur nu te va incanta oricine iti va iesi in fata. Calea spre inima ta va fi destul de anevoioasa, si numai un „print” iscusit ar putea sa te impresioneze. Sunt sanse mici ca anul acesta sa-ti intalnesti jumatatea, dar nu trebuie sa disperi. In mod sigur ai ceva bun pus deoparte

Citeşte întregul horoscop pe Ele.ro.