Horoscop 2014: Cum va fi prima noapte împreună, în funcţie de zodia lui

Horoscop 2014: Te pregăteşti pentru o noapte pasională cu iubitul tău, însă ai emoţii pentru că va fi prima voastră noapte împreună? Daca eşti curioasă să afli cum se va întâmplă totul, astrele îţi vin în ajutor.

RomaniaTV.net
09 ian. 2014, 15:37
Horoscop 2014: Cum va fi prima noapte împreună, în funcţie de zodia lui

Este suficient sa-i cunosti zodia, pentru a afla cum va incerca sa te impresioneze si cum sa-l dai pe spate.

Horoscop 2014: Berbec

Este genul de barbat caruia ii place sa provoace, sa foloseasca cuvinte deocheate si care pune accent pe gesturi si mangaieri. Deloc timid, Berbecul va incerca din prima seara sa-ti arate ce poate, pentru ca tu sa fii satisfacuta pe deplin. Pentru a-i face fata, ai putea incerca sa-i imiti comportamentul, in mod sigur il va excita la maximum.

Citeşte şi HOROSCOP 2014: Viaţa amoroasă în funcţie de zodie

Horoscop 2014:  Taur

Un lucru este cert: Taurul adora sa faca sex. El nu va refuza nicio experienta sexuala, iar atunci cand vine vorba despre partenera sa, va face tot posibilul pentru ca partida de sex sa fie excelenta. Nu va refuza sa incerce lucruri noi si in mod sigur il vor atrage jocurile picante, in care amandoi va veti dezlantui. Pentru a-i face fata, arata-i ca si tu esti o maestra a sexului.

Horoscop 2014:  Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni adora sa vorbeasca, si in mod sigur nici in prima seara pe care o veti petrece impreuna, nu se va abtine de la acest lucru. In timpul sexului nu va folosi cuvinte murdare, insa iti va sopti tot felul de cuvinte, care sa te faca sa te exciti mai tare. Dupa partida de sex incearca sa faci conversatie cu el, insa subiectul trebuie sa fie legat de performantele lui sexuale.

Horoscop 2014: Rac

Barbatul nascut in zodia Rac este destul de traditionalist cand vine vorba despre sex, asa ca nu te astepta la o noapte plina de scantei, cel putin nu de prima data. Posibil ca va adopta pozitia misionarului, pentru ca este cea mai comoda pentru el. Nu incerca sa apelezi la trucuri deocheate, pentru ca isi va schimba imprsia despre tine. Pentru a-i face sa te adore, mangaie-l pe tot corpul.

Restul horoscopului pe Ele.ro