Horoscop 2015: Care vor fi priorităţile din următorul an ale fiecărei zodii

2015 reprezintă un an de încercări pentru multe dintre zodii, dar şi pentru stabilirea unei direcţii pentru viitorul familial sau din carieră.

10 iun. 2014, 13:48
Horoscop 2015: Care vor fi priorităţile din următorul an ale fiecărei zodii

HOROSCOP BERBEC 2015

Anul 2015 debuteaza pentru berbeci cu Jupiter in casa a 5-a ceea ce inseamna ca vor fi exploatate la cote inalte creativitatea, relatiile sentimentale, distractiile si micile placeri. Spre final de vara Jupiter intra in casa a 6-a si berbecii pun accentul foarte mult pe munca si pe locul de munca unde dau tot ce e mai bun. In acelasi timp un semnal de alarma se trage asupra sanatatii si a nutritiei. Este posibil sa intervina schimbari majore in ceea ce priveste alimentatia si stilul de viata, scrie Kudika.ro.

Citeşte şi Horoscop: Cu cine ai şanse să te măriţi, în funcţie de semnul astral

Saturn se afla in casa a 9-a ceea ce inseamna ca cei nascuti in aceasta zodie vor acorda o atentie sporita studiilor, calatoriilor lungi si relatiilor cu strainatatea. Pe final de vara si inceput de toamna Saturn revine in casa a 8-a si aduce schimbari in cercul financiar unde sunt posibile anumite investitii majore.

Va fi un an bun pentru Berbecii, insa cu multe situatii limita peste care se va trece cu rabdare.

HOROSCOP TAUR 2015

Jupiter in casa a 4-a reprezinta inceputul de an pentru tauri care se vor concentra foarte mult pe relatiile cu cei dragi, pe familie, casa, parinti si bunurile comune cu acestia. Spre final de vara taurii se concentreaza pe relatiile sentimentale, pe creativitate si noi proiecte ce se anunta a fi de succes.

Horoscop: Zodiile pe care le poţi cuceri uşor. Află cu cine te cuplezi fără efort

Satun se afla in clasa a 8-a pentru tauri ceea ce inseamna ca pe tot parcursul anului se vor focusa pe schimbari, situatii de criza, iar fix in mijlocul anului taurii se vor gandi la familie, la casatorie si la oficializarea relatiilor sentimentale.

Pe final de an se fac planuri mari pentru viitor ce includ prietenii apropiati si rudele.

HOROSCOP GEMENI 2015

Gemenii incep anul pe drumuri si o tin asa paa pe la jumatatea anului cand se retrag in sanul familiei si in confortul relaxant al familiei. Relatiile de cuplu sunt in general bune si nu se inregistreaza prea multe schimbari aici decat pentru acei nativi care considera ca este vremea sa se aseze la casele lor.

Horoscop: Ce este Ascendentul şi ce spune despre personalitatea ta

Pe la jumatatea anului gemenii se concentreaza pe locul de munca si pe capacitatile intelectuale pe care vor sa le dezvolte din ce in ce mai mult. De asemenea intervin schimbari in ceea ce priveste stilul de viata si este abordata o influenta mai naturala.

Pe tot parcursul anului gemenii invata foarte mult si isi largesc orizonturile profesionale.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.