Horoscop: Cu cine ai şanse să te măriţi, în funcţie de semnul astral

Eşti adepta căsătoriei şi îţi doreşti o familie? Adesea, lucrurile nu merg aşa cum ne dorim noi, femeile, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să-ţi pierzi speranţa. Fiecare îşi găseşte sufletul pereche, mai devreme sau mai târziu.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 08:41
Horoscop: Cu cine ai şanse să te măriţi, în funcţie de semnul astral

Se spune ca in momentul in care intalnesti barbatul care ti-e sortit, iti vei da seama. Dar, pana atunci, te poti ghida si dupa cateva caracteristici care tin strict de zodie.

HOROSCOP: MENIREA SPIRITUALĂ a semnelor zodiacale

Asadar, daca vrei sa afli cu cine ai sanse sa te mariti, astrele iti vin in ajutor si iti dezvaluie cu cine te potrivesti, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec

Esti foarte ambitioasa si incapatanata, dar asta nu inseamna ca iti este greu sa te potrivesti cu cineva pe toate planurile. Esti compatibila cu barbatii nascuti in zodiile Gemeni, Leu, Sagetator si Varsator. Cu un barbat nascut in zodia Gemeni poti face o echipa foarte buna, iar personalitatea lui iti poate limita tendinta de a domina.

Citeşte şi Horoscop: Cu cine ai şanse să te măriţi, în funcţie de semnul astral

Taur

Esti foarte romantica si seducatoare, traiesti totul la intensitate maxima si iti place sa te bucuri de iubire. La nivel de convietuire te potrivesti cel mai bine cu barbatii nascuti in zodiile Rac si Fecioara. Te potrivesti si cu barbatii nascuti in Capricorn sau Pesti, insa cea mai buna pereche o faci cu un nativ al zodiei Taur, dar casnicia poate fi putin mai zdruncinata. In schimb, Racul este foarte bun pentru sentimentul de siguranta emotionala si stabilitate.

Citeşte şi Ce talismane ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Gemeni

Esti o persoana foarte joviala si sociabila, asa ca ai nevoie de un barbat care sa fie in acelasi ritm cu tine. Te portivesti foarte bine cu barbatii nascuti in zodiile Leu, Berbec sau Balanta. Cea mai buna casnicie o faci cu un nativ al zodiei Leu, seriozitatea lui va fi perfecta pentru firea ta capricioasa si copilaroasa. Cu Balanta o casnicie poate sta mereu sub semnul indoielii.

Restul horoscopului pe Ele.ro.