Horoscop 2022 cu Pavel Globa: Trei zodii lovite de ghinion, trei zodii aflate sub stea norocoasă în acest an

Toți oamenii de pe Pământ visează să aibă parte de noroc. Celebrul astrolog Pavel Globa spune că sunt trei zodii protejate de astre, la fel cum alte trei sunt lovite de cumpene.

18 ian. 2022, 07:45
Horoscop 2022 cu Pavel Globa: Trei zodii lovite de ghinion, trei zodii aflate sub stea norocoasă în acest an

Horoscop 2022 cu Pavel Globa:

celebrul astrolog rus a nominalizat cele trei semne zodiacale care vor avea parte numai de ghinioane în acest an. De notat, susţine Globa, că nu tot anul este ghinionist sau plin de succese pentru o zodie, cele două aspecte diametral opuse fiind posibile în diverse luni.

Horoscop 2022 Pavel Globa. Schimbare de macaz pentru patru zodii, una este protejată de astre
Problemele Berbecului în vor înconjura literalmente din toate părțile. În viața personală sunt posibile certuri și neînțelegeri. Astrologul îi sfătuiește pe reprezentanții elementului foc să-și rețină ardoarea în timp ce comunică cu familia și prietenii pentru a evita conflictele.

Gemenii vor avea, de asemenea, o perioadă dificilă. După cum notează astrologul, va fi deosebit de dificil pentru reprezentanții singuratici ai acestui semn zodiacal. Există, de asemenea, riscuri mari de a vă îmbolnăvi – nu uitați de infecția cu coronavirus.

Astrologul Fecioarei sfătuiește să se abțină de la orice activitate fizică. Stresul excesiv poate afecta negativ sănătatea celor născuți sub această constelație.

Horoscop 2022 cu Pavel Globa: zodiile norocoase din 2022

Anul care vine 2022, conform prognozelor astrologilor, va fi o perioadă incredibilă pentru toți oamenii. Cu toate acestea, unii sunt puțin mai norocoși decât alții. Celebrul astrolog Pavel Glob a nominalizat şi zodiile favorizate ale tigrului de apă.

Berbecul a ocupat primul loc pe lista ghinjoniştilor, dar va avea luni când totul îi va merge din plin. Pentru reprezentanții acestei zodii, va veni în sfârșit un moment stabil din punct de vedere financiar. Lucrurile la locul de muncă se vor dovedi cât mai bine posibil, astfel încât să poți atinge un nou nivel de venit. Norocul îl va însoți pe Berbec pe tot parcursul anului.

Horoscop 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa arată că 4 zodii se vor scalda în bogăţie anul viitor

În anul care vine, Gemenii vor experimenta pe deplin cât de bine au făcut înainte. În 2022, vor culege beneficiile activităților tale trecute și se vor bucura de momentul prezent. Atât viața personală, cât și muncă, vor aduce doar emoții pozitive. Iar dacă vrei să schimbi domeniul de activitate, Tigrul te va ajuta.

Balanța va fi, de asemenea, învingătoare pe toate fronturile. Reprezentanții liberi ai semnului vor găsi un partener, vor întemeia o familie. Anul 2022 va fi favorabil pentru achiziții la scară largă – de exemplu, un apartament sau o casă de vis. Tot în 2022, reprezentanții acestei zodii se așteaptă la tranzacții de succes și profituri mari.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.