Horoscop 2022. Zilele pe care trebuie să le notezi neapărat în agendă, indiferent de zodie

ASTROLOGIE: Zile deosebit de importante în anul 2022 – Asigurați-vă că le bifați în agendele și planificările voastre!

04 ian. 2022, 21:30
Horoscop 2022. Zilele pe care trebuie să le notezi neapărat în agendă, indiferent de zodie

Horoscop 2022.

Astrele ne aduc niște vești bune, iar în comparație cu anii 2020 și 2021, astrologia din 2022 este relativ lină și plină de pace! Chiar dacă vom asista la patru tranzite ale planetei Mercur în retrograd, pe care să le așteptăm cu „nerăbdare”, avem parte și de energie ușoară adusă de tranzitul planetei Jupiter în semnul Pești. Până atunci, aruncați o privire la cele mai importante date ale anului 2022 și notați-le în agenda voastră, pentru că vor fi niște zile grozave, chiar dacă pe alocuri provocatoare!

Horoscop 2022: CELE MAI BUNE ZILE PENTRU CĂLĂTORII

21 martie: Jupiter formează o conjuncție cu Mercur, planeta călătoriei. Fie că vorbim de o călătorie în interes de serviciu, de o vacanță sau de unconcediu de relaxare, orice  ar fi, doar distrați-vă și relaxați-vă în această minunată zi!

23 aprilie: Mercur este în conjuncție cu Nodul Nord, așa că nu fiți surprinși dacă vă întâlniți sufletul pereche în timpul unei călătorii scurte, lungi, de plăcere sau de afaceri.

Horoscop 2022. Astrologul Alexandru Păunescu: „Anul 2022 este un roller coaster”
16 iulie: În această zi vă veți aminti ce este cel mai important pentru voi, datorită tranzitului planetei Mercur împreună cu Soarele în semnul Rac. Întoarceți-vă în interiorul vostru sau într-un loc care vă face să vă simțiți sentimentali. De altfel, puteți alege să le faceți o vizită surpriză celor dragi din trecutul vostru sau din prezent.

21 noiembrie: Cu Mercur împreună cu Venus, renumita planeta a frumuseții și a plăcerii aflată în semnul Săgetător, nu există un moment mai potrivit pentru o evadare romantică, o mini-vacanță sau câteva zile de concediu, departe de oraș.

Horoscop 2022. CELE MAI BUNE ZILE PENTRU DRAGOSTE ȘI IUBIRE: 

30 aprilie: În această zi, Venus este în conjuncție cu Jupiter în semnul Pești, ceea ce vă va face să arătați bine și să vă simțiți uimitori și plini de încredere în sine.

25 iulie: Veți vedea că în această zi, alții devin dornici să vă arate puțină dragoste, în timp ce Venus în semnul Rac îl încadrează perfect pe Jupiter în semnul Berbec.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989
15 noiembrie: Venus în semnul Scorpion va forma un trigon alături de Jupiter în semnul Pești, ceea ce înseamnă că reușiți și aveți puterea să remediați relațiile deteriorate și să faceți conexiuni puternice și mai durabile.

9 decembrie: Venus în semnul Săgetător va forma o cuadratură cu Jupiter în semnul Pești. Cu alte cuvinte, aceasta înseamnă că trebuie să vă gândiți la cât de departe ați ajuns, apoi să mergeți la țintă pentru a vă realiza visele, atât cele personale, cât și cele care țin de relația de cuplu.

Horoscop 2022. CELE MAI BUNE ZILE PENTRU A FI MAI VIGILENȚI ȘI MAI RAȚIONALI

14 ianuarie: În această zi va începe primul tranzit Mercur retrograd din anul 2022, așa că fiți pregătiți pentru situații neașteptate și evenimente care pot fi perturbatoare.

29 aprilie: În această zi, planeta Pluto este de asemenea retrogradă, redirecționându-ți planurile de la început și până la final. Lucrează cu calm și verifică de două ori înainte de a acționa.

10 mai: În data de 10 mai, Mercur retrograd se întoarce și este de această data în semnul Gemeni, ceea ce ne cere să fim mult mai raționali și pragmatici.

28 iunie: În această zi, Neptun intră în retrograd, ceea ce presupune iluzii peste tot, așa că nu credeți tot ce vedeți sau auziți.

9 septembrie: Un alt Mercur retrograd începe în semnul Balanță. Atenție la defecțiunile garderobei, dar și ale produselor electrocasnice.

29 decembrie: Da, veți primi patru tranzite retrograde ale planetei Mercur anul acesta în loc de trei, pentru prima dată din 2017. Dar, în general, deși aceasta este cea mai proastă veste care există, întotdeauna există ceva mai presus de orice și aceea este bineînțeles, speranța. Va fi bine. trebuie doar să avem încredere!