Horoscop 22 Aprilie 2015: Şansă inedită pentru Lei

Horoscop MIERCURI 22 Aprilie 2015: Leii pot avea șansa să adere la un proiect de la care se așteaptă rezultate, iar Fecioarele trebuie să gândească ce fac cu banii, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 10:31
Horoscop 22 Aprilie 2015: Şansă inedită pentru Lei

Horoscop Berbec 22 Aprilie 2015

Trebuie să luați decizii rezonabile și adecvate pentru a depăși dificultățile financiare. Poate ar trebui să vă adaptați noilor condiții, cel puțin până când lucrurile se îmbunătățesc în această zonă. În dragoste, puteți avea o confruntare cu partenerul dvs din cauza unor divergente de opinie cu privire la aspectele importante.

Citeşte şi Horoscopul calităţilor: Care este cea mai mare calitate a ta în funcţie de zodie

Horoscop Taur 22 Aprilie 2015

Astrele nu trag mari speranțe că partea financiară să fie fructuoasă, dar apare o nouă oportunitate. Fiți răbdători și rezistați în acest stadiu pentru că în curând situația se schimbă pozitiv. În dragoste, cineva care vă iubește chiar vrea să fie cu dvs.  

Citeşte şi HOROSCOP: Marte, trigon cu Pluto. Cum îţi afectează zodia

Horoscop Gemeni 22 Aprilie 2015

Trebuie să vă organizați bine treburile, astfel încât să fiți în măsură să vă ocupați de obligațiile dvs actuale. Veți avea suficient timp liber pentru a-l dedica activităților pentru a maximiza profiturile.

Citeşte şi Horoscop: Cum se schimbă zodiile după căsătorie
 
Horoscop Rac 22 Aprilie 2015

Nu trebuie să vă pierdeți motivația la locul de muncă! Stati pe poziție cu încredere – acest lucru vă asigură obținerea propriilor dorințe. Efectuați intențiile pas cu pas.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.