Horoscop 30 iulie – 5 august 2018: Află cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.

RomaniaTV.net
30 iul. 2018, 07:47
Horoscop 30 iulie – 5 august 2018: Află cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii

LEU

Orgoliul îţi va crea probleme pe plan personal în această săptămână, dar tot nu te vei lăsa convinsă că trebuie să te schimbi. Faptul că îţi tratezi partenerul de viaţă cu superioritate îl va pune pe acesta pe fugă. Dacă relaţia e la început de drum, cu siguranţă nu vei fi prea afectată de această pierdere, însă dacă relaţia este una de lungă durată atunci vei traversa cea mai mare cumpănă a ta de până acum. Lucrurile vor fi destul de grave în cazul în care eşti căsătorită sau ai copii.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU pe 7 ani: Soarele aduce noi începuturi, Karma fiecărei zodii trece prin schimbări

Grozăvia nu este că ai bani cât nu mai ştii ce să faci cu ei, ci că devii arogantă şi le râzi celor din jur în nas. Faptul că situaţia ta financiară este una extrem de bună te face să te crezi prea bună pentru ei, iar această atitudine te va împinge cu paşi repezi spre singurătate. Nimeni nu ar putea să te suporte aşa cum eşti acum, nici cel cu care, poate, ai trăit atâţia ani până acum.

FECIOARA

Eşti mulţumită de viaţa ta în această perioadă, lucru care te surprinde atât pe tine, cât şi pe cei din jurul tău. Ai parte de o linişte şi satisfacţie interioară care te sperie şi te face să te gândeşti că urmează ceva care să strice tot. Zicala e prea frumos ca să fie adevărat se potriveşte de minune acestui context, însă totul este doar în mintea ta. Bucură-te la maxim de tot ce trăieşti, în special de relaţia pe care o ai cu iubitul sau soţul tău şi de afecţiunea pe care o primeşti.

La tine nu funcţionează moderaţia, ci extremele, cel puţin din punct de vedere al banilor. Acum traversezi o perioadă în care cheltuieşti foarte mulţi bani pe tot ce vezi şi nu poţi rezista tentaţiei de a nu o face chiar dacă regreţi ulterior de fiecare dată. Cu toate acestea, atât tu, cât şi cei din jur ştiu că această situaţie este pasageră şi că trebuie doar să îţi faci celebra reprezentaţie din an.

Citeşte şi Horoscop 30 iulie-5 august 2018 Oana Hanganu: Mercur este încă retrograd, probleme pentru multe zodii. Axa Destinului se schimbă

BALANTA

Nimic nu te poate întoarce din drum atunci când îţi pui ceva în minte, iar asta e valabil şi pe plan amoros. Dacă te-ai despărţit recent de partenerul tău, indiferent de insistenţele sale de a vă împăca tu nu vei ceda. Cu toate că ai regrete şi poate că în interiorul tău ţi-ai dori să vă reîmpăcaţi, orgoliul este mai puternic decât sentimentele tale şi toate lumea are de pierdut din această cauză.

Ai da bani pe orice altceva, însă nu pe haine sau pe îngrijirea ta. Nu eşti dispusă să investeşti deloc în aspectul tău fizic, iar asta îţi poate afecta într-o oarecare măsură atât viaţa personală, cât şi profesională. Dacă ai o poziţie socială bună, încearcă în deosebi să îţi îndrepţi atenţia către tine, pentru că altfel ţi-ai putea tăia singură creanga de sub picioare!

Citeşte continuarea pe Eva.ro.