Horoscop 4 mai 2023. Se anunţă un cadou-surpriză şi vine marea veste legată de vacanţă

Horoscopul zilei de 4 mai 2023: Berbecii sunt favoriții zilei, Gemenii își schimbă locul de muncă, iar Peștii sunt nevoiți să facă unele drumuri.

03 mai 2023, 13:26
Horoscop 4 mai 2023. Se anunţă un cadou-surpriză şi vine marea veste legată de vacanţă

Horoscop 4 mai 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii sunt favoriții acestei zile. Dacă în ultima vreme norocul a stat deoparte în ceea ce îi privește, astăzi, astrele le surâd și vor avea succes în orice demers ar întreprinde. Berbecii au parte de o zi cu reușite azi. Unele proiecte prind contur, iar eforturile le vor fi răsplătite pe măsură. Spre seară, vor primi o vizită sau un telefon de la o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult timp. Berbecii vor câştiga competiția pentru care s-au pregătit atât de mult timp. Vor ieşi învingători şi vor fi aplaudaţi minute în şir.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul decide că a sosit momentul schimbărilor. Poate fi vorba de o casă, mașină sau, de ce nu, o nouă relație. Cert este că Taurul e pregătit pentru noi începuturi. Lucruri bune se prevăd la orizont. Taurul începe dimineața într-un mod creativ. Debordează azi de energie și este posibil să înceapă proiecte noi. Se anunță o zi încărcată. Ai grijă să nu te suprasoliciți. Taurii se vor reîntâlni astăzi cu nişte prieteni foarte buni pe care nu i-au mai văzut de ceva timp. Vor petrece toată ziua povestind amintiri.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii decid că a sosit momentul să schimbe jobul. Situația financiară nu îi mai mulțumește deloc și consideră că sunt destul de pregătiți pentru a demara o nouă activitate. Starea lor psihică le permite să mute și munții din loc. Gemenii încep să reamenajeze casa. Au intrat în posesia unor economii și vor cu orice preț să dea curs unor proiecte legate de propria locuință. E posibil să fie vorba de redecorare sau chiar de schimbarea locuinței. Gemenii vor avea parte de un cadou-surpriză şi vor primi exact ceea ce şi-au dorit. Se pare că Gemenii sunt foarte iubiți şi apreciați.

Horoscop 4 mai 2023 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racul începe ziua cu multe activități, dar se pare că nu simte deloc presiunea task-urilor. La birou, rezolvă rapid solicitările, iar relația cu partenerul de viață e mai bună ca oricând. Poate, cine știe, schimbările apar mai repede decât te aștepți. Racii sunt invitați pe neașteptate la o petrecere prin vecini. Deși sunt tentați să refuze invitația, seara le confirmă că a fost cea mai bună decizie de a ieși puțin din cotidian. O zi cu surprize îi așteaptă. Racii vor primi doar laude pentru cina pe care o vor pregăti cu dragoste, iar toată lumea va fi încântată de talentul lor.

Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai. Astrele le-au pregătit surprize uriașe

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii aud niște vești care le vor zgudui puțin liniștea profesională. Pe la serviciu, vor fi câteva modificări de funcții sau, cine știe, poate chiar demisii care le vor da planurile peste cap. Astrele spun că Leii vor reuşi să primească nota maximă la examenul de astăzi şi vor primi răsplată o bursă destul de consistentă.

Horoscop 4 mai 2023 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele tind să se victimizeze din orice. Consideră că nimic din ce fac nu le mulțumește și că e cazul să facă o schimbare. Le lipsesc însă determinarea și dorința de a ieși din zona de confort. E cazul să riști, astfel nemulțumirea veșnică te va cuprinde total. Fecioarele sunt mai pregătite că oricând pentru schimbări în ceea ce privește gândirea. Lucrurile pe care le-au trăit în ultime vreme le fac să conștientizeze că primim atât cât oferim și că uneori să oferi e unul dintre lucrurile care te satisfac sufletește. Pe nativi îi așteaptă o perioada încărcată din punct de vedere spiritual. Persoana iubită le pregătește Fecioarelor o surpriză, invitându-le la o plimbare romantică şi la un restaurant foarte cunoscut.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele acționează impulsiv azi și dau vina pe ceilalți pentru propriile reacții. Se consideră îndreptățite să ia frâiele discuției, deși nu au nimic de spus. Temperează-ți reacțiile, că riști să rămâi singur! Balanţele vor merge astăzi la un spectacol de comedie unde se vor distra pe cinste şi vor reuşi să se detensioneze, să mai uite de grijile zilnice.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul iubește laudele, iar astăzi le primește din plin. Se bucură de atenția șefilor, colegilor, familiei, iar acest lucru îl face să se simtă atotștiutor. Grijă la reacții, căci mai târziu te vor afecta! Scorpionul încearcă azi să se apropie de o persoană din cercul apropiat cu care a tot interacționat în ultima vreme. Sunt sentimente de ambele părți, dar niciunul nu îndrăznește. Ce ar fi să ieși în față și să îți afirmi trăirile? Cu siguranță nu vei regreta. Scorpionii vor afla astăzi, când se vor urca pe cântar, că au reuşit să scape de kilogramele nedorite şi că sunt din nou în cea mai bună formă a lor.

Horoscop 4 mai 2023 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorul debordează azi de energie. Lucrează suplimentar și e capabil să ducă totul la bun sfârșit. Se bucură de popularitate, iar acest lucru îl ajută în a lega mai multe prietenii cu persoane aflate la distanță. Săgetătorul va întâlni azi o mulțime de oameni. E posibil să fie invitat la vreo reuniune de familie cu anumite rude pe care nu le-a mai văzut de mult timp sau să fie vorba de vreo ședință cu membrii conducerii de la firmă. Cert este că astăzi va fi o zi interesantă pentru tine. Săgetătorii vor primi vizita părinţilor care locuiesc la sute de kilometri distanţă. Va fi o zi despre familie şi dragoste necondiționată.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul cheltuie o sumă neprevazută de bani pentru achiziția unor cadouri. Se va întâlni cu unele rude din străinătate, iar întâlnirea nu poate rămâne nesărbătorită. Bucură-te de compania celor dragi și uită de griji! Banii își vor face apariția curând. Capricornul primește laude azi. Poate fi vorba de vreo mărire salarială sau, poate, cine știe, chiar de schimbarea funcției. Atenție însă, căci acest lucru atrage după sine și deplasări în străinătate! Capricornii vor fi ceruți în căsătorie astăzi, deoarece partenerul de viaţă va considera că acesta este momentul potrivit şi că ziua cea mare a sosit mai repede decât se aşteptau vreodată.

Luna mai 2023 aduce SURPRIZE pentru ZODII. Cine trebuie să aibă grijă la bani și cine de sănătate

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este pus față în față azi cu situații pe care nu le poate gestiona. Un prieten îi trădează încrederea, iar el este obligat să ia o decizie. Ai grijă, nu încerca să fii drastic! Vărsătorul este sceptic azi cu privire la intențiile celor din jur. Are impresia că i se tot pun bețe în roate, deși colegii doar încearcă să îl ajute să termine în timp util sarcinile care i-au fost încredințate. Astrele spun că Vărsătorii vor pune mâna pe nişte reduceri fabuloase şi vor reuşi să îşi găsească tot ce îşi doresc, la nişte preţuri foarte mici. Vărsătorii vor fi invidiați de toţi prietenii lor.

Horoscop 4 mai 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii primesc în această după-amiază un telefon de la persoana iubită care îi face să renunțe la planurile pe care le aveau în weekend. Sunt nevoiți să facă unele drumuri în scop familial, iar traficul îi enervează la culme. Peștii refuză azi orice fel de comunicare. Preferă să se retragă din agitație și să devină simpli spectatori. Peştii se vor gândi astăzi să facă mici cadouri persoanelor dragi, în semn de recunoștință, de aceea va fi o zi plăcută care va trece lin, cu multe zâmbete şi îmbrățișări.