Horoscop: 4 zodii de femei snoabe. Sunt lăudăroase fără motiv

Vor să pară altceva decât sunt şi de aceea epatează fără pic de jenă. Adoră să fie admirate, să se vorbească despre ele, să fie în centrul atenţiei. Şi pentru asta ar face absolut orice. Vorbim despre nimeni altele decât de femeile snoabe.

RomaniaTV.net
21 mart. 2016, 13:40
Horoscop: 4 zodii de femei snoabe. Sunt lăudăroase fără motiv

Leu

Cand vine vorba despre snobism, femeia Leu ia caimacul. E atat de mandra si de increzuta si iubeste foarte mult grandoarea si tot ce straluceste. Se considera frumoasa chiar daca nu este intotdeauna, e semeata si va actiona ca atare.

Ii place sa fie in centrul atentiei, sa fie apreciata, laudata. Gustul tau pentru fast se reflecta in haine luxoase, bijuterii opulente si parfumuri izbitoare, astfel incat sa isi creeze o imagine de persoana din inalta societate.

Citeşte şi  Horoscop: Ce fel de persoane atragi în jurul tău, în funcţie de zodie

Sagetator

Si femeia Sagetator se inscrie cu succes in aceasta categorie, chiar daca nu neaparat cu intentii rele. De obicei, de vina pentru atitudinile ei exagerate este insusi entuziasmul sau debordant.

Ii place sa ii impresioneze pe cei din jur si de aceea este tentata sa investeasca in lucruri pe care abia si le poate permite. Ridica stacheta atunci cand vine vorba despre standardul de viata si crede cu tarie ca numai asa poate fi fericita.

Citeşte mai mult pe studentie.ro