Horoscop: 4 zodii fără scrupule. Calcă pe cadavre ca să-şi atingă scopul

Când vine vorba de propriul interes sunt oameni care nu ţin cont de nimeni şi de nimic şi fac tot posibilul pentru a-şi atinge scopurile. E posibil să fi avut de a face cu astfel de nativi, iar dacă nu i-ai întâlnit pănă acum, fii convinsă că vei da peste ei de acum încolo.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 10:00
Horoscop: 4 zodii fără scrupule. Calcă pe cadavre ca să-şi atingă scopul

Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt extrem de critice cu cei din jur si asta pentru ca, de obicei, ele pretind faptul ca au dreptate in tot ceea ce spun sau intreprind. N-au niciun fel de retinere din a scoate in evidenta defectele celuilalt si nici din a-i eclipsa prin orice mijloace.

Sunt in stare de orice pentru a avea ultimul cuvant. Culmea e ca nu au deloc mustrari de constiinta atunci cand se comporta cum se comporta. Sunt si impulsive, fapt care le face si destul de periculoase.

Citeşte şi  Horoscop: Viaţa nu le a fost uşoară, dar au înfruntat orice obstacol. 3 zodii greu încercate de soartă

Scorpion

Scorpionul este un egocentric prin excelenta, motiv pentru care nu trebuie sa te mire faptul ca face doar ceea ce il taie capul fara sa tina cont de cei din jur. Se poate spune chiar ca face lucruri care pentru altii sunt de-a dreptul dezonorante, in vreme ce pentru el sunt absolut normale.

Este genul de persoana care isi atribuie meritele altuia si care face tot posibilul sa iasa in evidenta chiar daca nu are motive. Cand se simte atacat nu mai tine cont chiar ca de nimic si face planuri de razbunare cu scenarii de-a dreptul grotesti. E vai si amar de cel care l-a tradat!

Citeşte mai mult pe ele.ro